Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпрян запрошують на Мандриківське море!

Дніпрян запрошують на Мандриківське море!

Через підлий напад росії на нашу країну літній відпочинок біля берега моря цього літа став нездійсненною мрією всіх жителів Дніпра та України.

Але вихід із цієї ситуації є! Замість Чорного чи Азовського моря можна вирушити на… Мандриківське море та відпочити там без жодного ризику виявитися жертвою обстрілу чи міни.

Таку морську подорож у рамках програми «Сімейний вікенд» вже найближчими вихідними пропонує здійснити Музей історії Дніпра.

Поїздка має бути не дуже далека – до самого музею. Один сум - купальники і плавки в цій подорожі не знадобляться, та й ноги в солоній воді не вдасться намочити.

Зате вдасться дізнатися багато нового та цікавого. У тому числі про море, яке колись покривало наш край…

Про це та інші заходи програми «Сімейний вікенд» у Музеї історії Дніпра розповідають:

«Не проґавте нову програму від Музею історії Дніпра! У липні-серпні кожен вихідний музей запрошує на родинні «Weekend у музеї».

Цими вихідними до вашої уваги пропонуємо:

12:00 – «Морські канікули» історичне мандрівка до Мандриківського моря. Під час прогулянки ми дізнаємося про таємний світ нашого міста мільйонів років тому: чи було в нас море? чи жили в нас мамонті? які скарби залишили нам пращури на дні морськім?… Будемо торкатися історії руками, шукати, знаходити, грати; смакувати!

14:00 – смачний музейний інтерактив «Фабрика лимонаду». Відшукаємо сліди Катеринославського лимонаду, зберемо старовинний рецепт, заробимо «фруктові грошики» та створимо власний авторський лимонад;

16:00 – квест-екскурсія «Шоколад history. Дніпро». Усі відчують собі справжніми детективами, адже щоб намалювати шоколадну конфету, треба буде відшукати всі потрібні шоколадні інгредієнти, що загубилися у музеї.

З нами кожні Ваші вихідні літом будуть цікавими і пізнавальними!».

Детальніше про заходи можна дізнатися за телефоном 095 2940009.

А придбати квитки можна за наступним посиланням.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті