|«« | «« | »» | »»| |
Также на прошедших выходных в музее открыли Лекторий под дубом и провели ряд интересных мероприятий Образовательного хаба.
4-й Всеукраинский форум «Їжа та традиції її споживання як фактори формування ідентичності» был посвящен гастрономии и ее влиянию на формирование идентичности нашего народа.
О его итогах в Днепропетровском Национальном историческом музее имени Яворницкого рассказали следующее:
«В центрі обговорення опинилися саме українські традиції харчування та їх регіональні особливості.
Зазначимо, що попри війну, завдяки мережевим технологіям, форум таки зберіг свій Всеукраїнський статус. Київ, Львів, Полтава, Баштанка, Одеса, та, звісно Дніпро - така географія представництва учасників.
І, судячи з незгасаючого інтересу до проблематики форуму, ми можемо сказати лише - до наступних зустрічей!».
Также на выходных возобновил работу Лекторий под дубом, о чем в музее сообщили:
«Музейний лекторій нарешті розпочав свою роботу під дубом! Традиційно з лекцій по археології.На цей раз відкривала свої таємниці пам'ятка археології "Гончарний центр Балка Канцерка", яку досліджує музейна експедиція на чолі з Ганною Юрченко.
А ми запрошуємо усіх охочих на подальші музейні лекції. Зберемо кошти "бабам на броніки" разом!».
Было интересно и в Образовательном хабе:
«Музейні заходи - це не тільки цікава подорож у минуле, але й можливість трішки покреативити.У суботу відвідувачі нашого хабу мали можливість виготовити лунницю та мотанку, а в неділю - поліпити з глини та вибити собі хустинку-банданку в традиційному стилі. Звичайно, усі виготовлені вироби учасники забрали собі на згадку про музей.
Долучайтеся до наших заходів, адже у нас цікаво не лише дітям, а й дорослим».
Фото – Днепропетровский исторический музей.
Gorod`ской дозор | |
Фоторепортажи и галереи | |
Видео | |
Интервью | |
Блоги | |
Новости компаний | |
Сообщить новость! | |
Погода | |
Архив новостей |