Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
08:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Фонд Віктора Пінчука передав до військових бригад Дніпропетровщини 12 пікапів

Фонд Віктора Пінчука передав до військових бригад Дніпропетровщини 12 пікапів

Фонд Віктора Пінчука закупив 12 пікапів та передав їх двом бригадам ЗСУ. Машини закупили в Європі.

Перед передачею на бойові позиції провели технічну діагностику ходової частини, замінили гальма, масло, пофарбували відповідно до вимог маскування та заправили. За свідченням механіків автівки здатні виконувати бойові завдання до повної перемоги над ворогом.

Передача машин – частина системної підтримки підрозділів ЗСУ та ТРО, яку надає Фонд Віктора Пінчука з перших днів повномасштабного вторгнення. Під патронатом Фонду п’ять військових частин, які боронять Україну на півдні та сході, та два окремих батальйона територіальної оборони.

Кожній військовій частині надається адресна допомога з огляду на поточні бойові завдання та матеріально-технічне забезпечення підрозділа, тому обсяг та склад підтримки варіюється. Найбільша потреба у різноманітних приладах для розвідки, військовій оптиці, засобах супутникового зв’язку та автомобілях. До закупівлі підключені досвідчені фахівці, які здатні швидко знайти робочі варіанти, а після експертної оцінки військових та оплати рахунку, організувати логістику з будь-якої точки світу.

«Бригади, якими опікується Фонд Віктора Пінчука, виконують різні завдання, тому і запити у них різні. Ми вже виконали декілька запитів військових на специфічну оптику, засоби зв’язку, багатофункціональні безпілотники та іншу техніку. Та наша робота триває. Сьогодні підсилюємо автівками піхотинців, солдати будуть більш мобільними, що важливо. Машини відшукували протягом місяця по одній в Європі, переганяли до Дніпра, де ретельно перевірили технічний стан, виправили найдрібніші дефекти та перефарбували. Тепер це військові пікапи», – розповідає Людмила Новак, директорка з комунікацій ІНТЕРПАЙП.
Усього від початку війни Фонди Віктора та Олени Пінчуків разом з ІНТЕРПАЙП спрямували понад 35 мільйонів доларів на допомогу армії та цивільному населенню. Робота задля перемоги України триває.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте