Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні затримали двох людей з наркотиками та пістолетом

Патрульні затримали двох людей з наркотиками та пістолетом

Учора 26 червня, вдень під час відпрацювання виклику щодо пограбування, на вулиці Генерала Пушкіна патрульний екіпаж помітив чоловіка, який, побачивши службовий автомобіль, різко змінив напрямок руху та намагався зникнути з поля зору охоронців порядку.

Інспектори зупинили чоловіка та провели йому поверхневу перевірку.

У сумці громадянина поліцейські виявили пластикову коробку із 11 сліп-пакетами з речовиною кристалічного походження, схожою на наркотичну та речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну. А також всередині лежав предмет, схожий на пістолет, перероблений зі стартового на травматичний. Відповідних дозвільних документів на нього чоловік не надав. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу та доставили особу до відділку поліції.

Днями на вулиці Трансформаторній патрульні зупинили водія автомобіля Seat за порушення правил дорожнього руху. Під час поверхневої перевірки автомобіля поліцейські помітили на пасажирському сидінні гаманець. Поліцейські попросили чоловіка ознайомити їх із його вмістом. В ньому вони побачили 6 сліп-пакетів із невідомою речовиною кристалічного походження, схожою на наркотичну.

Також під час перевірки мобільного телефону вказаного громадянина патрульні з'ясували, що вказаний чоловік ймовірно причетний до розповсюдження наркотичних речовин шляхом закладок. Інспектори обстежили прилеглу територію і виявили згорток, схожий на згорток на фото в його мобільному.На місце події вони викликали слідчо-оперативну групу та доставили громадяина до відділку поліції.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Петя  (27.06.22 14:56): Трава красиво выросла промеж ног))) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті