Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 20 апреля 2024
02:09

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В днепровском комплексе «Арена-Тауэр» создали стеклянное диво

|«« «« »» »»|

Интерьеры этого делового комплекса украсили необычные стеклянные композиции, созданные днепровскими мастерами света.

Несмотря на войну, работа архитекторов, строителей, дизайнеров в Днепре не прекращается. Возобновилось строительство более десятка крупных объектов. Проведен первый градсовет военного времени, на котором рассмотрели перспективные глобальные вопросы. Все мечтают о развитии нашего города после Победы над врагом. И делают для этого многое.

Возобновила активную профильную работу и известнейшая днепровская фирма «Эксполайт», которая с первых дней войны занималась волонтерством. В мае «мастера света» уже представили ряд новых проектов освещения, о чем рассказывал Городской сайт.

А теперь основатель и арт-директор фирмы «Эксполайт» Николай Каблука раскрыл секреты новой работы в комплексе «Арена-Тауэр»:

«Коли навколо стільки руйнувань, ще більше починаєш розуміти цінність життя та цінність моментів, коли можеш займатися улюбленою справою і мати можливість створювати прекрасне. Ніколи не припиню казати величезне ДЯКУЮ всім нашим захисникам та захисницям за можливість продовжувати жити і працювати в Україні. Ми раді мати можливість створювати і просувати свої, українські бренди, які поширюються на цілий світ!

Наш найсвіжіший проєкт — освітлення у холі ARENA TOWER. Це сучасний бізнес центр з лаконічним дизайном, головною фішкою якого ми зробили неймовірну люстру довжиною 36 метрів!

У нагій склодувній майстерні Optical Metaphor ми почали пошук композиції люстри з лінійних форм і після низки експериментів і зіставлень дійшли найбільш потужних форм. Нам також було важливо врахувати, як скульптура сприймається з вулиці і чи не порушиться цільна картина при творенні зовсім іншого ракурсу.

Всі скляні об'єкти ми проектуємо саме в контексті їхнього поєднання зі світлом. Світло посилює властивості скла та створює ідеальні умови для прояву його можливостей. Взявши це за основу, ми вирішили піти ще далі і підібрали для скляних деталей вкраплення бульбашок та незвичайних волокон, які приймають направлене світло, щоб виявити синергію, прозорість та матеріальність.

Освітлення холу та люстра повʼязані між собою біодинамікою – щогодини світло та його температура повільно змінюється, налаштовуючись на життя бізнес центру та створюючи його неповторну атмосферу, яку добре видно навіть з вулиці. Вранці це бадьоре світло, яке налаштовує на продуктивний робочий день. Протягом дня воно теплішає і вже ввечері налаштовує на затишну атмосферу відпочинку.

Продумуючи, чим наповнити елементи люстри для ARENA TOWER, ми створили не просто скляні брусочки, а унікальні різноманітні елементи, кожен із яких індивідуально і по-різному грає зі світлом. Додаткової родзинки та обʼєму люстрі додає дзеркальна поверхня стелі із нержавіючої сталі, яка допомагає ще краще розкрити форму під різними кутами.

Індивідуальна робота зі склом у нашій склодувній майстерні Optical Metaphor дозволяє максимально розкрити гру світла та тіні. А світло, своєю чергою, дозволяє максимально проявити простір та архітектуру.

Optical Metaphor — приклад унікального українського світло-скляного креативу. Ми точно знаємо, що Україна скоро переможе, а ми будемо робити все можливе для того, щоб тренд на все українське і далі поширювався світом».

Видео об этом проекте можно посмотреть здесь.

Фото и видео со страницы Николая Каблуки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте