Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
11:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Как Днепровский Дом искусств помогает детям-переселенцам

|«« «« »» »»|

Кроме организации культурных мероприятий, Дом искусств ежедневно занимается волонтерской работой.

Большая часть этой работы посвящена оказанию помощи вынужденным переселенцам. И, в первую очередь, - детям, по которым война ударила страшнее всего.

Об этой работе арт-директор Дома искусств Валентина Владимировна Слобода рассказала следующее:

«Будинок мистецтв продовжує роботу з родинами людей, що вимушені були із-за війни переїхати з місць постійного проживання до Дніпра. Для дітей із цих родин проводимо майстер-класи як пріоритетну форму активного залучення дітей до духовних витоків, можливості розкриття їх творчих здібностей.

Щиро дякуємо майстрам нашого об"єднання майстрів народного мистецтва, які учора провели майстер-класи з різних видів народного мистецтва, бо звернення до самобутньої культури українського народу дає змогу усвідомлення свого роду, традицій та самоідентифікацію.

Дітки із Харкова та Лисичанська спробували зробити своїми руками під керівництвом майстра власний виріб: фігурки ангеликів створювали з майстром лялькарства Ольгою РОДКІНОЮ, глиняних свищиків – з гончарем Віктором ЧУМАКОМ, лялечку в горіховій люлечці – з лялькаркою Тамарою МАКАРЕНКО, серветочку з голочок хвої – з Володимиром ЯЦЕНКОМ.

Залучили до участі в роботі і дорослих. В атмосфері радості діти з мамами та бабусями старанно плели, ліпити, мотали, тому й не дивно, що їх роботи вийшли на славу. Свій настрій і натхнення діти понесуть з собою і будуть самостійно звертатись до творчості..

А після закінчення роботи всі учасники отримали смачнющий обід, який приготував колектив гуманітарного ресторану «Мафія» на чолі з привітним керівником ОЛЕКСАНДРОМ ПРИХОДЬКОМ. Щира вдячність пану Олександру та колективу ресторану, які мають добрі серця і знаходять можливість щодня безоплатно влаштовувати обіди для вимушених біженців.

Даруймо разом радість людям!».

Фото – Виталий Буштрюк.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте