Попри війну українці готуються до Великодня. Святкова випічка вже у продажу в супермаркетах. Придбати її можна і на замовлення.
У Дніпрі паски випікає переселенка з Харкова.
У Будинок дівчини влучив снаряд, тому вона з родиною евакуювалась до Дніпра. Тут, як і вдома займається улюбленою кондитерською справою.
Наразі пече великодні смаколики на замовлення.
"Ці паски проходять ферментацію 12 годин, в них є 2 вида родзинок - темні та золоті, цедра лимона та апельсина, ваніль. Ця паска готується на жовтках" - розповіла Поліна.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |