Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Енергетики повернули світло в оселі 13,5 тисяч сімей, знеструмлені через негоду

Енергетики повернули світло в оселі 13,5 тисяч сімей, знеструмлені через негоду

У Дніпропетровській області з ночі триває негода зі шквальним вітром та дощем. Ускладнення погодних умов призвело до пошкоджень ліній та масових аварій.

Негода та шквали вітру спричинили відключення та обриви 19 ліній та 266 трансформаторних підстанцій (ТП). Найбільша кількість відключень у Новомосковському, а також Кам’янському та Дніпровському районах. Протягом дня спеціалісти ДТЕК Дніпровські електромережі відновили електропостачання для 13,5 тисяч родин у 27 населених пунктах сільської місцевості області та продовжують працювати, щоб повністю повернути світло в кожну оселю.

У зв’язку з ускладненням погодних умов аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі переведені у посилений режим та працюють 24/7, аби якнайшвидше відновити пошкоджені ділянки ліній. До ліквідації аварій було залучено 15 бригад електромонтерів та 15 одиниць техніки.

Роботи фахівців ускладнені несприятливими погодними умовами. Втім вони продовжують працювати над якнайшвидшим відновленням електропостачання.

За прогнозами синоптиків, зливи та грози протримаються протягом наступних днів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті