Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські енергетики відновили електропостачання в обстріляних селах Херсонської області

Дніпровські енергетики відновили електропостачання в обстріляних селах Херсонської області

Аварійні бригади енергетиків ДТЕК повернули світло для 3642 мешканців у 13 населених пунктах Херсонської області, які понад місяць були знеструмлені через бойові дії.

Відновлювальні роботи провели за погодженням ЗСУ на прохання колег АТ «Херсонобленерго». Наразі аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі попрямували до Київської області, щоб допомогти відновити електропостачання населених пунктів після звільнення від російських окупантів.

Протягом 8-9 квітня електромонтерам ДТЕК вдалося відновити електропостачання у 13 населених пунктах Херсонщини. Область частково окупована, що не давало змоги місцевим енергетикам оперативно відновити роботу пошкоджених обстрілами ліній. Зокрема, вдалося повернути світло у села Високопільського району: Краснівка, Свободне, Кам'янка, Пригір'я, Розівка, Кочубеївка, Заградівка, Орлове, Нова Шестірня, Рівнопілля, Світлівка, Микільське та Наталине. Усього – 3 642 мешканців.

Крім того, енергетики ДТЕК Дніпровські електромережі повернули електропостачання до 40 приватних будинків села Велика Костромка Дніпропетровської області, яке також постраждало через обстріл.

Наразі аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі допомагають відновлювати зруйновані мережі у Київській області, що були звільнені Збройними силами України від російських окупантів. Крім них, у Київській області працюють енергетики з Одеської області та Києва.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті