Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
09:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині загорілася вантажівка на ходу

На Дніпропетровщині загорілася вантажівка на ходу

28-го січня о 00:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання вантажного автомобіля на Миколаївському шосе Центрально-міського району міста Кривий Ріг.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що займання виникло в моторному відсіку вантажного автомобіля «МАЗ 630308» під час руху транспортного засобу. Вогонь охопив моторний відсік транспортного засобу та існувала загроза поширення полум’я на вантажний відділ автівки.

Вогнем пошкоджено моторний відсік та кабіну вантажівки на площі 5 кв. м

Пожежу локалізовано о 01:34 та ліквідовано о 01:43.

Внаслідок події загиблих та постраждалих немає.

До місця виклику залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Вежливая муха  (28.01.22 09:58): Смысл заголовка с таким построением слов означает, что грузовик в рабочем состоянии, а не в движении.. Відповісти | З цитатою
Казак  (28.01.22 09:18): говно коменты включены только в политически нейтральных новостях? хорош! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті