Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поряд зі школою №35 у Дніпрі облаштовують сучасний стадіон

Поряд зі школою №35 у Дніпрі облаштовують сучасний стадіон

Триває реконструкція стадіону школи №35 у Дніпрі. Там облаштовують цілий спорткомплекс.

Із великим футбольним полем, майданчиком для гри у волейбол і баскетбол. Зонами воркауту та для стрибків у довжину. Біговими доріжками та тренажерами.

На оновлення стадіону дніпровської школи №35 місцеві чекали давно. Його збудували 45 років тому. З тих пір – жодних змін. Асфальт на майданчиках давно потріскався. Замість трави на футбольному полі була просто пилюка.

«Дуже зраділи реконструкції. На оновленому стадіоні зможемо проводити уроки фізкультури одночасно в декількох класах. А ще тут займатимуться і учні сусідньої школи №111, і вихованці ДЮСШ №2. Загалом – понад 2 тис дітей», – сказала в.о. директора дніпровської школи №35 Ірина Карпенко.
Нині у будівельників на часі – облаштування дренажної системи. Аби в дощ не було калюж. Майбутні локації засипають щебнем різного розміру. Загальна товщина шару буде понад півметра.

Розміри футбольного поля будуть за євростандартами: 105 на 68 метрів. Ввечері його підсвічуватимуть потужні прожектори. Для цього встановлятьо чотири 16-метрові щогли. На кожній – по 22 світильники.

Окрім футбольного поля, облаштують ігрові майданчики та легкоатлетичні доріжки. Все буде із безпечним покриттям.

На стадіоні зведуть глядацькі трибуни. А ще – дві невеличкі будівлі. Там облаштують роздягальні й душові – для команд, суддів та тренерів.

У 2021-му на Дніпропетровщині облаштували 9 сучасних стадіонів.







Gorod.dp.ua на Facebook.


пешеход  (12.01.22 12:17): дорогие сделайте лучше возле 35-го дома, ***...и Відповісти | З цитатою
ВАСЯ С РАЙОНА  (12.01.22 12:01): Главно туи и платаны не забудьте там высадить Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
мда...  (12.01.22 11:49): Есть такая страна - Российская Федерация. Так вот в Сочи она решила как следует попиариться на зимней олимпиаде в тропиках (чтобы дороже было), которая стала самой дорогой в истории мира. Казнокрады всех мастей там нарисовали 100500 проектов, один другого краше как по размаху, так и по стоимости, сделали, выбрасили десятки миллиардов долларов, понабивали карманы, а сейчас... а сейчаст эта инфраструктура приходит в упадок, в буквальном смысле разваливает на глазах.
Почему так? - да потому что построить - не главное. Главное как потом это содержать. А это огромные средства, которые город не может понянуть. Именно отсутствием средств и объясняется, что на старом поле не было травы. Просто высадить траву и поддерживать её состояние. Но на этом не украсть. А поддерживать - дорого. Поэтому делается проект под крадивныцтво, распиливаются деньги сейчас, а в ближайшие 5 лет будет то, что было и с предыдущим полем: оно не востребовано, средств на содержание нет, упадок и развал
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті