Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
09:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Робота з аліментниками та боротьба із зарплатнею «у конвертах»: інспекція з питань праці у Дніпрі підбила підсумки 2021 року

Робота з аліментниками та боротьба із зарплатнею «у конвертах»: інспекція з питань праці у Дніпрі підбила підсумки 2021 року

Один із пріоритетів роботи інспекції з питань праці та зайнятості населення – погашення заборгованості з виплати заробітної плати. Протягом січня-жовтня 2021 року інспекція провела 13 засідань, на яких заслуховувались керівники таких підприємств-боржників.

«У порівнянні з початком року, за статистичними даними, завдяки спільним заходам 26 підприємств міста погасили заборгованість із виплати заробітної плати на суму 120,6 млн грн», – зазначила під час пресконференції 20 грудня начальниця інспекції з питань праці та зайнятості населення ДМР Тетяна Янушкевич.

Крім цього, інспекція проводить роботу із підприємствами, які занижують зарплатню співробітникам.

«Унаслідок проведеної роботи в цьому напрямі рівень виплати заробітної плати підвищили: 1065 підприємств, через що додаткові надходження по податку на доходи фізичних осіб склали 5,2 млн грн; 790 фізичних осіб-підприємців, додаткові надходження по податку на доходи фізичних осіб склали 0,6 млн грн», – розповіла Тетяна Янушкевич.

Також інспекція співпрацює із з Південно-Східним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Дніпро), департаментом парків та рекреації Дніпровської міської ради та комунальними підприємствами Дніпровської міської ради для стягнення виплат із боржників по аліментах.

«Для адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт у цьому році було прийнято 24 порушники. Вони відпрацювали 2 754 години у парку «Новокодацький». Їм було нараховано 99 158 грн для сплати аліментів», – додала Тетяна Янушкевич.

У рамках співпраці інспекції із міським центром зайнятості у Дніпрі проводяться оплачувані громадські роботи, де люди, які шукають роботу, можуть підзаробити.

«З початку року в оплачуваних громадських роботах взяли участь 480 безробітних, було укладено 10 договорів про організацію та проведення громадських робіт тимчасового характеру. Станом на 1 грудня з міського бюджету на виконання зазначених робіт було сплачено 1,1 млн грн», – зазначила начальниця інспекції з питань праці та зайнятості населення.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ирина  (21.12.21 11:21): Абсолютно бесполезная структура! Когда работодатель моему мужу не отдал трудовую, мы написали заявление в эту инспекцию-результата ноль!!!Инспектор пришла, ей не открыли и всё! расследование закрыто! О чём нам и дали отписку. Мы обратились выше в инстанцию, на что нам ответили ,что два раза одно и то же обращение они не рассматривают!!! Хорошо устроились-им не открыли-значит поработали и больше к этому вопросу они не возвращаются. Відповісти | З цитатою
111  (21.12.21 10:55): В гарвисе спросите за конверты и ставки Відповісти | З цитатою
Кризис  (21.12.21 09:41): Почему в конвертах, на руки дают, ни разу конверта не дали сколько не просил ... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
cahbe  (21.12.21 08:59): А вы перестаньте драть налоги с зарплат ниже "средней" и чудестным образом заметите как народ выходит из тени. И не нужно тут соплями по столу мазюкать. В этой стране налоги платят только нищие! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
кто о чем  (20.12.21 20:24): а тёти без обручальных колец об алиментах Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті