Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У 2021-му на Дніпропетровщині збудували та реконструювали майже 100 об’єктів

|«« «« »» »»|

У 2021-му на Дніпропетровщині звели та реконструювали майже 100 об’єктів. Це садочки, школи, амбулаторії, стадіони, басейни та більш ніж 550 км доріг. Підсумки року підбили у ДніпроОДА.

«2021-й – рік розбудови Дніпропетровщини. Роботи розгорнули у різних куточках області – від великих міст до найвіддаленіших селищ. Зводили та реконструювали садочки, школи, стадіони, лікарні, дороги. Результат – майже 100 об’єктів з позначкою «зроблено», – розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Інфраструктурні проєкти в регіоні втілювали за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Зокрема, реконструювали школи у Петропавлівці, Сурсько-Литовському, Дніпрі, Апостоловому.

«Реконструкція шкіл – це повне перевтілення. Із сірих застарілих будівель – в сучасні. З яскравим дизайном та новим обладнанням. До такого освітнього простору діти приходять із задоволенням. А вчаться там – з інтересом. Саме такі відгуки отримуємо від учнів оновлених шкіл», – розповіла заступниця голови Дніпропетровської ОДА Ольга Горб.

Приводили до ладу і садочки. Два звели «з нуля» – у Покрові та Старих Кодаках.

«Всі роботи – за новими проєктами. Садочки енергоефективні, зручні для людей з інвалідністю. Теплі та яскраві», – поділилася заступниця голови ОДА.

Цьогоріч акцент зробили на розвитку спортивної інфраструктури. «З нуля» звели два басейни – у Слобожанському і Нікополі. Облаштували 9 стадіонів – центральних та шкільних.

«Модернізували і великі спортивні арени в містах. Стадіоном-красенем став «Спартак» у Кривому Розі. Тривають роботи у Новомосковську. А ще – на криворізькому «Металургу». Це стадіон-легенда, який отримує друге життя. Його реконструюємо за стандартами ФІФА та УЄФА. Там проходитимуть матчі найвищого рівня», – сказала Ольга Горб.

Вона додала, що по всій області за президентською програмою «Здорова Україна» облаштували мультифункціональні майданчики.

«Кипіла робота і на дорогах області. Зведено та відремонтовано майже 450 км державних магістралей. Відкрито першу об’їзну Дніпра – Південний обхід. Він розвантажив місто від транзитного транспорту. Оновили і майже 130 км місцевих доріг», – зазначила заступниця голови ОДА.

Розвивали в регіоні і медичну галузь. Збудували «з нуля» 16 сільських амбулаторій. Більшість – із житлом для сімейного лікаря. Оновили 13 приймальних відділень опорних лікарень. У Нікополі – реконструювали дитячу лікарню. Придбали понад 1000 одиниць медобладнання та 177 нових машин «швидкої».

«Ми вже прийняли обласний бюджет-2022. Велике будівництво в регіоні не зупинятиметься. На розвиток інфраструктури регіону в наступному році запланували майже 4 млрд грн. Втілюватимемо масштабні проєкти», – сказала Ольга Горб.

Серед наймасштабніших об’єктів, які вже «в роботі» – будівництво траси на Київ та Північної об’їзної Дніпра, аеродрому та злітно-посадкової смуги аеропорту Дніпро, садочка-підкови у Червоногригорівці.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Документи за темою:


и снова врут  (20.12.21 16:14): сколько было тут статей по объектам, "велыкого крадивництва", которые построили и строят. Почти любой объект открываем в поиске картинок гугла, и получаем, что по состоянию на 2019 год пояти достроенные объекты, которым на 2 года заблокировали финансирование, а потом сделали вид "до нас не строили, а мы построили". На кого ваш этот бред? Чего только стоит ситуация попыткой выдать строительств спортивной базы на "Трудовых резервах", построенный до зеленых, за объект "велыкого крадивныцтва". Думать нужно головой: хотите соврать, - показывайте "строительство" на сайтах других городов, где люди не знают что и при ком строилось Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті