Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Через припарковані автомобілі рятувальники не змогли під'їхати до під'їзду, де горіла квартира

Через припарковані автомобілі рятувальники не змогли під'їхати до під'їзду, де горіла квартира

Увечері 13 грудня на вулиці Василя Жуковського через кондиціонер горіла квартира у багатоповерхівці.

На місце прибули 12 рятувальників на 3 пожежних автомобілях, але вони не змогли під'їхати до під'їзду, в якому виникла пожежа.

Якщо автоцистерна заїхала хоча б трохи на прибудинкову територію і рятувальники проклали магістральну лінію, то автодрабина взагалі через хаотично припарковані автомобілі не змогла під'їхати до будинку.

На щастя, нікого рятувати із верхніх поверхів не довелося. Тому всі живі й у безпеці. Але рятувальники ще раз закликають дніпрян: думайте про свою безпеку та безпеку оточуючих!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Водитель  (15.12.21 22:52): А вот построят "Корбан и Ко" в этом дворе "окно в окно" ещё одну высотку - и можно будет тушить из соседнего дома - из чайничка поливать! (с-сарказм)
Стройте парковки/стоянки - люди с радостью будут машины под надзором оставлять,а не под подьездом, где наркоманы опять начали колёса/дворники воровать...
В новостях прочитаешь - снова в центре строят очередную "высотку" - дом на 100квартир (а сейчас в каждой семье, кто квартиру может купить по 2машины минимум) и паркинг на 35-40авто, а остальные 100 спрашивается куда девать? вот они по дворам соседним и разьезжаются.
Так ещё эти блин "новострои" строят как раз на месте недавних стоянок / гаражей ...
Відповісти | З цитатою
как будто  (15.12.21 17:00): проблема организовать по всем проблемным=захламлённым металобрухтом дворам рейды щедро одаряющие штрафами каждого кто может помешать проезду скорых и пожарных а заодно и укомплектованную ломовозом чтобы вывозить на вторчермет каждую получившую второй штраф колымагу. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Макс  (15.12.21 13:29): Честно говоря, в Кракове наблюдал такую же ситуацию. В двор еле такси протиснулось, не говоря о пожарке.
Машин много и будет только больше. Парковок и раньше не очень хватало - а сейчас и подавно. И да, городским властям стоило бы подумать о глобальной реорганизации дворов и окружающих парковок.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 5
Вася  (15.12.21 13:10): Ждем ситуацию, когда автолестница не сможет подъехать к дому из-за антипарковочных столбиков. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1414  (15.12.21 12:48): пока карбонат строит свои скворешники и отжимает парковки со стоянками, будет такое лядство.
Были у людей и паркинги и стоянки, сейчас все отобрали, вот результат...
1.Если бороться с хозяевами авто, то можно развязать соседские войны, в нашем обществе нужно объединяться, а не враждовать.
2. а вот спрос с власти должен быть, это они обязаны выполнять улучшение жизни нашей в городе!!! а не набивать карманы парковками (90% привет в Кипр)
3. если уедет бизнес в Польшу или др. места, чтобы людям машины не мешали, вот тут ощутите весь кайф бомжпакета 90-х годов.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Пук  (15.12.21 12:29): Посадить в тюрьму ЖЭК/ управляющую компанию/ главу ОСББ за несоответствие парковки на придомовой территории нормам! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті