Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 05 мая 2024
01:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Елочек хватит всем!»

«Елочек хватит всем!»

В Днепровском лесничестве провели инвентаризацию растущих хвойных красавиц и заверили, что их дефицита к предстоящему Новому году – точно не будет.

В целом инвентаризация зеленых насаждений Днепровского лесхоза была проведена на 135-ти гектарах. Для этого не один день обследование всех деревьев проводила специальная комиссия.

И вот что сообщили в Государственном предприятии «Днепровское лесное хозяйство» по итогам этой инвентаризации:

«На сьогодні в державному підприємстві «Дніпровське лісове господарство» було проведено інвентаризацію лісокультурних об’єктів.

Для забезпечення своєчасного проведення робіт створена спеціальна комісія по кожному підрозділу із залученням інженерів відділу лісового господарства. Кожна ділянка лісових культур перебуває під пильним наглядом лісівників.

У завершальну пору осені працівники Дніпровського лісгоспу, як правило, обліковують кількість посівного та садивного матеріалу, його якість в розсадниках, коробах, сховищах, шкілках на плантаціях і теплиці, а також визначають стан лісових культур, обсяги доповнення та природного поновлення.

Насамперед, однорічні сіянці перевіряються на відповідність проектам, а саме: схема посадки за породами, відстань між рядками, розміщення живців в ряду. Крім того аналізується приживлюваність і оцінюється якість одно-дворічних сіянців. На ділянках саджанців три-чотирирічного і старшого віку фахівці проводять й атестацію за класами якості:

на площі 92.8 га.

Загалом інвентаризацію лісових культур було проведено на площі більше 135 га,

з них атестовано 103.4 га,

природнього поновлення 10.6 га,

розсадників та плантацій займають 23.4 га.

Лісівники ретельно інвентаризують посадковий матеріал, і за даними інвентаризації будуть намічені заходи з поліпшення якості лісових культур на весну 2022 року.

Також у лісгоспі проводять інвентаризацію плантацій новорічних ялин та сосен для визначення кількості дерев, придатних для реалізації у передноворічний період. Як засвідчила інвентаризація, плантація ялин новорічних перебуває в задовільному стані.

Після інвентаризації фахівцями державного підприємства «Дніпровське лісове господарство» було здійснено висновок про досягнення добрих результатів, незважаючи на несприятливі погодні умови, завдяки працьовитості лісівників».

Уже в середины декабря молодые сосны будут поступать на лесные базары нашего города.

Фото – ГП «Днепровское лесное хозяйство».







Gorod.dp.ua на Facebook.


Короед  (01.12.21 21:18): Смысла нет растить 5 лет дерево, чтобы его срубить и через 10 дней выкинуть. Лучше как в Индии - растить коров, и чтобы они в диком виде ходили по улицам. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
)  (01.12.21 13:24): Это те самые вандалы купят, которые все вокруг крушат. А кому еще нужно срубить дерево, украсить, поводить хороводы, выпить одурманивающего чего то, а затем дерево сжечь? У разных племен разные странные ритуалы, а у вандалов такой))) Ответить | С цитатой | Обсуждение: 2
ЗЫ  (01.12.21 09:58): На фото огород чей-то? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте