Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
19:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Набережній Перемоги у Дніпрі демонтували самобуд

На Набережній Перемоги у Дніпрі демонтували самобуд

У Дніпрі на Набережній Перемоги, 67-Д демонтували незаконне самочинне будівництво.

Про об’єкт Дніпровській міській раді у 2018 році повідомили з прокуратури: власник цього об’єкта не мав дозвільних документів на користування земельною ділянкою. Із того часу департамент правового забезпечення відстоював інтереси територіальної громади міста у суді. Ніні ж суд зобов’язав власника самостійно демонтувати споруду.

«Жовтневий районний суд м. Дніпропетровска виніс рішення про демонтаж цієї споруди, адже земельна ділянка була зайнята власником незаконно. Господаря приміщення – відповідача по справі — сповістили про це. Нині власник самостійно демонтував самобуд. У провадженні нашого відділу є ще декілька таких ділянок, які підлягають звільненню. Поступово усе вирішуємо», — зазначив старший державний виконавець Соборного відділу державної виконавчої служби у м. Дніпрі Дмитро Тичинський.
Нагадаємо, зараз у Дніпрі тривають перевірки законності об’єктів, розташованих уздовж усієї території набережної. Як відомо, профільним органам міської ради було доручено це зробити відповідно до рішення сесії від 20 жовтня. Зокрема, перевіряють законність отримання технічних умов та підключення об’єктів до води та каналізації, а також законність зайняття земельної ділянки у прибережній смузі.




Gorod.dp.ua на Facebook.


не местный  (29.11.21 12:29): Само собой показуха и не больше. Следующим летом будет новый гэндель «законно» построенный на данном участке, но с ценами и арендой уже по полной программе. Відповісти | З цитатою
1  (28.11.21 15:08): кафе лет 20 проработало... От заката до рассвета... Відповісти | З цитатою
Скучно живем. Вот вам анекдот:  (28.11.21 14:50): Девочку шести лет приводят в школу. На собеседовании её спрашивают, сколько она знает времен года… Девочка на минутку задумывается — и уверенно говорит:
— Шесть!..
Директор тактично ей намекает:
— А если подумать?.. Ну, подумай…
Девочка снова на мгновение зависает — и говорит:
— Честное слово, больше не помню... Шесть!..
Директор выразительно смотрит на побагровевшую мамашу де
вочки, покашливает и отправляет их на минуточку в коридор...
Там мама возмущенно спрашивает дочку :
— Ну, Лена, и что это было?!
— Мама, мама... — со слезами на глазах отвечает дочка, — я и правда не помню больше никаких «Времен года», кроме Вивальди, Гайдна, Пьяццола, Лусье, Чайковского и Глазунова!..
Мама:
–Лена! А Десятников, а Кейдж!?
Відповісти | З цитатою
Игорь Днепров  (28.11.21 13:23): Да на Красном Камне уже не порыбачить не скупаться негде, скоро и карьер выкупят, а с косой это вообще пипец Відповісти | З цитатою
Андрей  (27.11.21 21:26): Все это показушное мероприятие. Оглянитесь вокруг! Чего стоит отжатая коса на ж/м ,,Красный камень''. Это семья Вилкула. И что ? Никто не видит? В бывшей ,,водокачке'' особняк. А пойти отдохнуть простолюдинам некуда... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Лолита Трансуха  (27.11.21 20:08): Хочу шашлык! Відповісти | З цитатою
Про-Раб  (27.11.21 20:03): См. на фото - пример самого дешёвого жилья. Вроде называется это каркасный тентовый павильон. Стены можно укрепить металлопрофилем от воров и приклеить теплоизоляцию.
Смотрите - окна и двери есть, внутри можно из кирпича выложить печку. А лучше реактивную печь в полуподвале (яме) и с горизонтальным дымоходом под полом.
Відповісти | З цитатою
Куст Конопли  (27.11.21 19:33): Почерк (шрифтом) классный на доске. Такому письму нужно в школе с 1 класса всех обучать - стандартизированный шрифт, приближенный к чертежному.
Чтобы не было каракулей с завитушками.
Відповісти | З цитатою
Не местный  (27.11.21 17:08): Нормальные цены судя по досточке) Відповісти | З цитатою
Риелтор  (27.11.21 16:49): Правильно сделали! Понастроили хитрожопые без разрешений... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті