Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
04:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка за 10 сентября

Криминальная сводка за 10 сентября
newsorsk.ru
1. 9 вересня п. р. об 11.35 за місцем мешкання в с. Красноіванівка П’ятихатського району зі слідами удушення та зґвалтування був виявлений труп 13-річної дівчинки. За скоєння злочину співробітниками П’ятихатського райвідділу міліції затриманий раніше засуджений 29-річний колишній співмешканець матері вбитої. Як встановило слідство, 9 вересня близько другої години ночі зловмисник, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, скориставшись відсутністю господарки оселі, яка працювала в нічну зміну, за допомогою кухонного ножа та дерев’яної палиці зламав вхідний замок та зайшов до зазначеного помешкання. Після цього чоловік зґвалтував жертву та руками задушив її. Наразі за даним фактом слідчим відділом П’ятихатського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 2 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

2. 9 вересня п. р. о 21.20 в одному з будинків по вул. Кропоткіна, що в м. Жовті Води, 21-річний господар оселі разом із 16-річним молодиком розпивали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник ножицями завдав гостю смертельне колото-різане поранення грудної клітини. Знаряддя злочину вилучено. Наразі за даним фактом слідчим відділом Жовтоводського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

3. 9 вересня п. р. о 15.30 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції м. Дніпропетровська в ході санкціонованого обшуку в одній із квартир по вул. Червоного Козачества у 47-річного господаря була вилучена наркотична речовина «маріхуана» вагою 5 кг. Наразі за даним фактом слідчим відділом Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).

4. 9 вересня п. р. о 13.35 співробітниками Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС в області та сектору БНОН Кіровського райвідділу міліції м. Дніпропетровська в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків с. Раївка Синельниківського району у 29-річної господарки оселі була вилучена психотропна речовина «Амфетамін» вагою 20 г, а також лабораторія для її виготовлення, а саме: обладнання та прекурсори (0,5 кг червоного фосфору, 3 кг кристалічного йоду та 65 г подрібнених таблеток «Терафун» і «Фезам»). Наразі за даним фактом слідчим відділом Кіровського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).

5. 9 вересня п. р. о 15.30 співробітниками Тернівського райвідділу міліції м. Кривого Рогу біля одного з будинків по вул. Черкасова у 18-річного господаря був вилучений обріз іноземної гвинтівки невстановленого зразку, калібру 7,92 мм. Наразі за даним фактом слідчим відділом Тернівського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

6. 9 вересня п. р. о 12.30 співробітниками Тернівського райвідділу міліції м. Кривого Рогу в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з місцевих будинків у 41-річного господаря оселі була вилучена ручна осколочна граната «РГ-40» з запалом часів Великої Вітчизняної Війни. Наразі за даним фактом слідчим відділом Тернівського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


новичок  (02.03.10 23:41): новичок,Хм-долго думал ??? Ответить | С цитатой
Anatolik  (13.09.09 10:06): Насильник-не жилец на "кичмане" Ответить | С цитатой
The City Girl  (11.09.09 11:35): Марихуана не вредней алкоголя! Ответить | С цитатой
аптекарь  (10.09.09 17:07): а с фезамом лохам бодяжат щоб больше було. Ответить | С цитатой
новичок  (10.09.09 16:04): ** була вилучена психотропна речовина «Амфетамін» вагою 20 г, а також лабораторія для її виготовлення, а саме: обладнання та прекурсори (0,5 кг червоного фосфору, 3 кг кристалічного йоду та 65 г подрібнених таблеток «Терафун» і «Фезам»).** -- это есть рецепт или как??? А *Фезам* улучшает память,чтобы помнили и не забывали где точки сбыта находятся!!! Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
klon  (10.09.09 14:58): а шо из Фезама делают? этож ноотроп..??? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте