Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
15:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі продовжують ремонтувати пішохідні зони

|«« «« »» »»|

У Дніпрі продовжують оновлювати пішохідні зони, які не ремонтувалися десятиліттями. Роботи проводять у різних районах міста, зокрема й на житлових масивах.

Так, на ж/м Лівобережний відремонтували пішохідну зону по вул. Міхновського (в районі будинків №№ 11, 17, 25). Тут уклали 1,5 тис. квадратних метрів тротуарної плитки, 45 квадратних метрів тактильної плитки, улаштували нові бордюри, встановили 20 лавок і урни для сміття.

«Тут раніше був тротуар, який вже дуже пошкодився. Наступного року тут іще планується озеленення, а також ми підвищимо безбар‘єрність цієї пішохідної зони. Ремонт цього об’єкту виконаний за рахунок коштів, які сплачують підприємці за розміщення малих архітектурних форм», — зазначив начальник інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради Руслан Мороз.

Дніпрянка Валентина Іванівна гуляє пішохідною зоною по вул. Міхновського чи не щодня і милується її оновленням:

«До ремонту цю ділянку складно було назвати пішохідною. Великі плити через одну вже поламані були. А зараз як гарно її відремонтували, упорядкували. Безпечно і комфортно ходити тепер можна. На лавочках відпочиваємо. Тепер у нас тут на сквер схоже».

Gorod.dp.ua на Facebook.


пешеход  (17.11.21 10:25): Плиткой конечно не плохо.
Но с учетом качества той плитки что используется при проведении подобных видов работ, то асфальтом было бы наверное и надежнее и долговечнее и дешевле.
Відповісти | З цитатою
аrnold  (16.11.21 19:10): Когда займутся пешеходной зоной на Победе вкл. кольцо, на противоположной
от набережной. Набережную сделали, а через дорогу можно ноги сломать,
особенно в ужасном состоянии кольцо на Победе.
Відповісти | З цитатою
Маша  (16.11.21 19:09): А можно также отремонтировать пешеходку на параллельной улице на том же Левом - Генерала Захарченко? Там просто ужас, а не тротуар. Путешествие от конечных маршруток до дома как полоса препятствий. Освещения вообще никакого. Главное - для авто на дороге поставили новые фонари, а пешеходы пусть ноги ломают. Да и страшно ходить, когда стемнеет. Уже столько раз писали и мэру, и остальным. Глухо Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті