Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
16:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліцейські били людей під час затримання

На Дніпропетровщині поліцейські били людей під час затримання

Трьом поліцейським, які незаконно застосовували насильство до людей під час виконання службових обов’язків, повідомили про підозру.

У червні 2021 року на лінію 102 звернувся громадянин із повідомленням, що його пограбували в одному із кафе Дніпра. На місці події інспектор поліції безпідставно затримав 19-річного хлопця та доставив у відділок поліції. Хлопець необачно нецензурно висловився на адресу поліцейського, якого це обурило. Після того працівник поліції побив затриманого.

В іншому випадку двоє патрульних з Кривого Рогу побили відвідувачів кафе на минуле Різдво. Опівночі вони зайшли до кафе та заявили відвідувачам, що через карантинні обмеження заклад не може працювати.

Відвідувачі кафе почали сперечатися з патрульними, а ті у відповідь виштовхнули одного із чоловіків із приміщення, одягли на нього кайданки та почали бити.

Потім патрульні побили товариша потерпілого, який вийшов за ними. Коли обидва потерпілих лежали на землі, патрульні застосували проти них сльозогінний газ та склали протоколи про злісну непокору працівникам поліції.

Усі вказані особи підозрюються у перевищенні службових повноважень, що супроводжувалося насильством (ч. 2 ст. 365 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.


Gorod.dp.ua на Facebook.


444  (16.11.21 11:49): А кто дал гопникам погоны?? Відповісти | З цитатою
Все правильно  (11.11.21 20:40): Люди на собачьей работе должны знать свое место и соблюдать закон, прежде чем требовать его соблюдения от других. Нам нужно правовое государство а не диктатура упырей в погонах. Відповісти | З цитатою
ссссс  (11.11.21 10:48): Интересно, что Вы скажете, когда компания подвыпивших людишек будет Вас ногами одного бить, а подоспевшие полицейские сто раз подумают стоит ли силу применять к этим уродам , чтобы Вас спасти или подождать пока они угомонятся , а потом подойти к Вам успокоить, вытереть кровь с лица и узнать, чем они могут Вам помочь? А потому что силу применять к преступникам стало очень опасно, представляете... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1414  (11.11.21 09:52): бить - это норма.
Наших людишек нельзя по-другому привести в чувство.
Беда, что не все люди этого заслуживают, как и не все полицейские плохие.
Відповісти | З цитатою
Мда...  (11.11.21 09:49): ''Парень опрометчиво нецензурно высказался в адрес полицейского. После этого сотрудник полиции избил задержанного.''
А чего ждал этот ''парень''? Что ему карамелек купят?
Базар фильтровать нужно, особенно если родился дибилом.
Нарвался б не на полицейского с таким ''опрометчиво'' по хребту порвали бы как тараньку и х с ним.
Відповісти | З цитатою
А  (11.11.21 09:45): Говна среди них хватает! Відповісти | З цитатою
Матрос  (11.11.21 09:41): Избиение и унижение полицаями людей при задержании, это норма, а не исключение... Відповісти | З цитатою
Корвус Нигер  (11.11.21 09:08): Это капля в море. Когда всех полицаев за это накажут? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті