Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Онлайн-лекції та перевірка COVID-сертифікатів: як в Університеті третього віку проходять заняття в умовах карантину

Онлайн-лекції та перевірка COVID-сертифікатів: як в Університеті третього віку проходять заняття в умовах карантину

У Дніпрі в Університеті третього віку стартували заняття зі скандинавської ходьби для повністю вакцинованих учасників проєкту. Заняття проходять в парку ім. Глоби.

Слухачі поділилися на дві групи та обрали зручний для себе час – 12:00 або 14:00. Також до ходьби можна долучитись на житломасиві Перемога-5, навпроти колишнього кінотеатру «Салют» о 10:00.

«Нашим слухачам, в яких немає спеціальних палиць для скандинавської ходьби – ми їх надаємо. Аби відвідувати ці заняття, окрім COVID-сертифіката, необхідно мати довідку від сімейного лікаря про відсутність протипоказань для занять цим спортом», – зазначила спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Маргарита Прядка.
Невакцинованим слухачам університет запропонує онлайн-лекції. Це заняття з психології, українознавства, здорового способу життя. На кожній з таких лекцій очікують близько 40 слухачів.

Записатися до університету можна, завітавши до офісу за адресою: вул. Старокозацька, 40-Б. При собі необхідно мати паспорт і пенсійне посвідчення. Телефон для довідок: (056) 778-03-44.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанка  (11.11.21 07:26): Пусть "третий возраст" дома сидит, и не занимает места в транспорте! Відповісти | З цитатою
Прикол  (10.11.21 23:20): Племяш учится в ДНУ их на физре заставляют отжиматься на камеру. Когда он мне поведал я взоржал, аж стыдно стало. Или только я считаю это маразмом? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті