Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 12 июня 2024
01:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 7 сентября

Криминальная хроника на 7 сентября
1. 6 вересня об 11.20 до співробітників Павлоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що в ніч на 6 вересня на цвинтарі, що в с. Вербки, невідомі особи повалили на землю 20 могильних пам’ятників. За скоєння злочину співробітниками Павлоградського міського відділу міліції затримані 25-річний та 21-річний молодики, які перебували у стані алкогольного сп’яніння та скоїли злочин з хуліганських спонукань. Наразі за даним фактом слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 297 Кримінального кодексу України («Наруга над могилою»).

2. 5 вересня близько 03.00 під час доставлення до однієї з лікарень з с. Шолохове від отриманого колото-різаного поранення грудної клітини помер раніше засуджений 25-річний мешканець м. Орджонікідзе. Як було встановлено, 5 вересня о 02.30 біля одного з кафе відпочиваючий 22-річний мешканець м. Орджонікідзе під час раптово виниклої сварки складеним ножем завдав постраждалому вищевказані тілесні ушкодження. Наразі за даним фактом слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

3. 5 вересня п. р. о 21.12 до приймального відділення однієї з лікарень м. Орджонікідзе з вогнепальним пораненням шротом шиї, передпліччя та обличчя доставлений 48-річний співробітник цеху одного з підприємств м. Орджонікідзе. Як було встановлено, 5 вересня близько 17.00 на відвалах кар’єру, який розташований біля с. Старозаводське Нікопольського району, під час колективного полювання на голуба, внаслідок порушення правил безпеки поводження зі зброєю, 39-річний та 51-річний місцеві мешканці – також працівники цеху – із зареєстрованих мисливських рушниць одночасно здійснили постріли по голубу, що злетів угору, але поранили постраждалого, який у цей час вийшов на лінію пострілів. Знаряддя злочину вилучено. Наразі за даним фактом слідчим відділом Орджонікідзевського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 128 Кримінального кодексу України («Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження»).

4. 4 вересня п. р. о 16.10 до співробітників Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції м. Дніпропетровська звернувся 44-річний настоятель Свято-Миколаївського храму. Заявник повідомив про те, що 24-річний молодик з вівтаря храму, що розташований по вул. Желябова, викрав наперсний хрест. Сума заподіяного збитку склала 3000 грн. Викрадене вилучено. Наразі за даним фактом слідчим відділом Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 185 Кримінального кодексу України («Крадіжка»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Сергей  (08.09.09 09:26): Дима: ты так говоришь за воров, как буттобы ты гордишся ими. Ответить | С цитатой
Дима  (07.09.09 17:15): Вот долбень!!! Воров конечно уважают))) Но с этого будет безумный ОР))) Ответить | С цитатой
netb  (07.09.09 17:01): бывает... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте