Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
02:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Україні вперше засудили лікаря за підробку COVID-сертифікатів

В Україні вперше засудили лікаря за підробку COVID-сертифікатів

Суд на Дніпропетровщині вперше виніс вирок лікарю у справі про підробку сертифіката про вакцинацію від COVID-19. Його засудили до штрафу на суму понад 30 тисяч гривень.

Як повідомляє пресслужба президента, про це під час селекторної наради з питань протидії пандемії COVID-19 заявив голова Національної поліції Ігор Клименко.

"Уже є перше судове рішення про стягнення штрафу в розмірі 34 тисяч гривень з лікаря з Павлограда Дніпропетровської області та позбавлення права діяльності за фахом на один рік", – йдеться у повідомленні.
Клименко додав, що нині поліція приділяє окреме питання боротьбі з підробкою сертифікатів про негативні ПЛР-тести та сертифікатів про вакцинацію. За його словами, протягом минулого тижня було проведено 13 обшуків та розпочато 12 кримінальних проваджень, пов’язаних із підробленням цих медичних документів.

Водночас прем’єр-міністр Денис Шмигаль зауважив, що нині в Україні спостерігається зростання кількості хворих на COVID-19. За його словами, за попередній тиждень було зареєстровано 64 606 випадків інфікування COVID-19, що майже на 20 тисяч більше, ніж тижнем раніше.

"На сьогодні динаміка розвитку хвороби повністю збігається з попереднім піком захворюваності. Попри те що приріст захворілих і госпіталізованих дещо уповільнився, станом на зараз зайнято вже 22,5 тисячі ліжок людьми з підтвердженим COVID-19 та з підозрою", – розповів прем’єр.
Шмигаль додав, що в Україні нині зайнято трохи менше ніж 50% наявних місць для хворих на COVID1-19, однак є області, де ситуація викликає занепокоєння.
Gorod.dp.ua на Facebook.


гм  (05.10.21 12:39): чем ближе очередное покращення от май..., тем больше ковидных у стада , называемого по недоразумению правительством)) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті