Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
13:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Про оновлення шкіл, оздоровлення дітей, усиновлення та субсидії: у ДніпроОДА відбувся публічний звіт

Про оновлення шкіл, оздоровлення дітей, усиновлення та субсидії: у ДніпроОДА відбувся публічний звіт

На Дніпропетровщині за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» продовжують оновлювати школи.

Кращі освітяни регіону напередодні професійного свята отримали обласну премію. Про це йшлося під час публічного звіту в ОДА. Говорили і про субсидії, оздоровлення дітей, усиновлення та творчі вечори в громадах.

«Заклади, в яких хочеться навчатися, створюємо у різних куточках області. В оновлені класи вже ходять школярі Дніпра, Покрова, Апостолового, Петропавлівки, Сурсько-Литовського. Нині тривають роботи в Божедарівці та Лихівці. У планах – капремонт криворізької школи №89», – розповіла Ольга Горб.
20 освітян Дніпропетровщини отримали обласну педагогічну премію, додала заступниця голови ОДА. Для кожного з лауреатів – по 12 тис грн.

«У 2021 році понад 76,5 тис дітей з Дніпропетровщини відпочили в оздоровчих центрах та пришкільних таборах. До кінця року плануємо оздоровити ще майже 25 тис хлопців та дівчат», – сказала Ольга Горб.
Цьогоріч на Дніпропетровщині усиновили 92 дитини. Переважна більшість потрапила до українських родин.

«Для майже 192 тисяч домогосподарств Дніпропетровщини автоматично перепризначать субсидії. Без особистого звернення та заяви. Держдопомогу на оплату житлово-комунальних послуг людям виплачуватимуть виключно грошима до кінця опалювального сезону», – повідомила Ольга Горб.
І додала: переоформити субсидію потрібно тим, хто отримував допомогу у безготівковій формі або орендує житло. А ще – якщо в оселі фактично проживає менше людей, ніж зареєстровано.

«Автори з Придніпров’я мандрують різними куточками регіону і спілкуються з читачами. Вже відбулися творчі зустрічі у Кам’янському, Кривому Розі, Криничках, Богданівці», – розповіла Ольга Горб.
Найближчі зустрічі – із письменницею Лесею Степовичкою. 6 жовтня – у Нікопольській міській бібліотеці, 15 жовтня – у Томаківській центральній. 20 жовтня до міської бібліотеки Новомосковська завітають письменниці Еліна Заржицька та Ольга Рєпіна.

Літературний марафон «Об’єднані любов’ю до слова» організувала ДніпроОДА разом із обласною науковою бібліотекою.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Квятковская Н.А.-  (05.10.21 13:32): директор сш 23 с ноября 2021 поднимает цену для родителей - 450 грн в месяц - фонд школы!!! с каждого ученика! Так если ей постоянно не хватает бюджетных денег, то, значит, не умеет они ими пользоваться и "доит" родителей! Может, наф_иг такого директора?!?! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті