Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині внаслідок займання сухої трави вогонь поширився на лісовий масив

На Дніпропетровщині внаслідок займання сухої трави вогонь поширився на лісовий масив

17-го серпня о 13:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу селища Богданівка Богданівської сільської територіальної громади Павлоградського району, горить суха трава та вогонь впритул наблизився до лісового масиву.

За викликом одразу було направлено чергові відділення 27-ої та 37-ої державних пожежно-рятувальних частин 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Також, до місця пожежі було направлено відділення місцевої пожежної команди селища Богданівка та дві одиниці техніки Державного підприємства Павлоградського лісгоспу.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що пожежа виникла на відкритій території та через пориви вітру набула великих масштабів. Полум’я поширилось на територію Павлоградського державного лісового господарства, урочище «Богуславські піски».

Вогнем знищено суху траву на відкритій території на площі 2 га та лісову хвойну підстилку 37-го кварталу урочища «Богуславські піски» на площі 0,25 га. очерет на площі 4 га.

Внаслідок пожежі загиблих та постраждалих немає.

Пожежу локалізовано о 14:19 та ліквідовано о 15:08.

До гасіння пожежі залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління. Також, 4 чоловіка особового складу та дві одиниці техніки Державного підприємства Павлоградського лісгоспу, 2 чоловіки та 1 одиниця техніки місцевої пожежної команди селища Богданівка.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Варг  (17.08.21 18:47): Пока не будет реального и серьезного наказания за поджоги, ничего не поменяется. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті