Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі 26 учасників АТО/ООС навчилися основам кібербезпеки

У Дніпрі 26 учасників АТО/ООС навчилися основам кібербезпеки

26 учасників АТО/ООС пройшли безкоштовний курс з кібербезпеки в Університеті митної справи та фінансів Дніпра. Протягом трьох місяців вивчали методи протидії кіберзлочинності та захисту інформації. Про це повідомили у Дніпропетровській ОДА.

«Після повернення з війни учасникам АТО/ООС потрібна підтримка. Допомога у виборі подальшого шляху, розвитку. Ця програма – чудовий старт. Можливість пізнати нове та отримати корисні навички» – зазначила директорка департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА Олена Кришень.

На курсі вивчали комп’ютерні технології. Та більш поглиблено – криптографіку, поділився учасник Сергій Мачульський.

«Раніше я не цікавився кібербезпекою, але зараз хочу навчатись далі і працювати в цій сфері. Велика перевага – нові знайомства, будемо надалі підтримувати зв’язки» – розповів АТОвець Сергій Мачульський.

Учасники відвідували теоретичні лекції, відпрацьовували знання на практиці.

«Військові працювали з психологом, вчилися основам підприємництва, складали бізнес-плани та резюме» – сказала координатор проєкту у Дніпрі Ірина Сорокіна.

Курси «Кібербезпека та захист інформації» – частина програми «Норвегія-Україна». Базове навчання учасників АТО/ООС сплатила держава. Заняття з соціальної адаптації – Міністерство закордонних справ Норвегії.



Gorod.dp.ua на Facebook.


7159  (27.07.21 08:04): можно ещё место в трамвае уступать Відповісти | З цитатою
Остаточне прощавай №48  (26.07.21 23:12): Телефоны у них отберите, а то обкурятся и снимают как себе в голову очередь с АКСУ пускают:)) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті