Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
21:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Парад оркестрів

Грати в оркестрі важко, але надзвичайно приємно. Саме завдяки такому вмінню можна досягти найбільших успіхів на музичній ниві. Так вважає кожен з учасників традиційного “Параду оркестрів”.

Ця концертна програма не зрівняється ні з чим, бо мало де в наш час можна побачити стільки талановитих людей, які грають не просто класику, а музику всіх часів та народів. До того ж роблять це особливо. Дитяча музична школа номер шість для Дніпропетровська справжній скарб. Адже тут із захопленої музикою дитини зроблять талант. Керівники роблять ставку на колективне музичення. Воно й допомагає в подальшому виховати соліста найвищого класу.

Диригенти оркестрів зі світовими іменами можуть розраховувати на вихованців шостої музичної школи. Це не перебільшення. Погодьтеся, грати класичну музику на народних інструментах не просто. Проте Андрій Коритний, керівник оркестру “Пролісок”, давно відкрив для себе та своїх учнів домру, баян, балалайку. Вони, як не дивно, не гірше флейт та скрипок передають відтінки класичної музики. І учасники естрадно-симфонічного оркестру Миколи Рожка теж віддають перевагу нетрадиційному аранжуванню. Вони віртуозно виконують попурі на теми пісень “Бітлз” і сучасні естрадні композиції.

Диригент джаз-оркестру Володимир Марховський впевнений: музичний світ відкриває величезні можливості та дарує моральне задоволення. І “Парад оркестрів” – найкраща можливість довести: класична музика жива й буде жити, бо вона вічна. Проте керівники всіх без винятку оркестрів шостої музичної школи знають напевно: замало просто грати класичну музику. Треба інтерпретувати, бачити в одній речі різні риси. Тоді музика буде справжньою – такою, як грають учасники “Параду оркестрів”.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте