Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
21:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Злочинці вбили людину просто заради задоволення

Міліціонери першої роти полку ППС затримали трьох чоловіків, які 19 лютого вбили людину. Трагедія сталася на території АНД району на вулиці Петрозаводській. Злочинці вбили людину просто заради задоволення.

Випивши міцних напоїв, троє чоловіків 78 та 76 років народження пішли на вулицю шукати пригод, а саме відпрацьовувати удари ногою на випадкових перехожих. Першими на очі потрапили двоє чоловіків, які вийшли з дому докупити харчів на стіл – святкували День народження дитини. В результаті бійки один із злочинців дістав ножа. Батько іменинниці помер по дорозі до лікарні.

Патрульні затримали вбивць за годину після скоєння злочину. Як з’ясувалося, двоє з трьох нападників вже раніше судимі. Той, у чиїх руках був ніж, зі своїх 27-ми років у тюрмах провів 8.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте