Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Царичанці після реконструкції відкрили центральну площу

|«« «« »» »»|

Зі святковими урочистостями у Царичанці відкрили модернізовану центральну площу. Її родзинка – новий фонтан. Реконструкцію проводили обласним коштом. Місцевих мешканців привітав перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов.

«Центральну площу у Царичанці відкрили до Дня Конституції України. Нехай радує дорослих та малечу громади. Тут лави для відпочинку. Діти бавляться біля нового фонтану. Така картина тішить око», – зазначив Володимир Орлов.

На площі виклали плиткою тротуарні доріжки, встановили ігровий майданчик, паркові лави, замінили освітлення. Озеленили територію.

«Ми будуємо й реконструюємо дороги, дитячі садочки, школи, спортивні об’єкти. Але треба розбудовувати місця відпочинку. У Царичанці вийшла чудова локація для громади», – сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Знакову подію відзначили піснями й танцями від творчих колективів Приорілля.

«Діти щасливі, молодь гуляє. Дуже круто! Зручно! Просторо! Проводитимемо тут культурні заходи», – поділилася емоціями місцева мешканка, керівниця дитячого хору Анастасія Насс.

Відкрили після реконструкції й сучасну публічну бібліотеку з культурно-діловим центром.

«Була звичайна районна бібліотека. В історичній будівлі, якій понад 120 років. Нині тут – сучасний простір. З культурно-діловим центром, музеєм громади. А ще цікавими локаціями, де можна пограти у настільні та відеоігри», – розповів Царичанський селищний голова Генадій Сумський.

А центральний майданчик, додав Генадій Сумський, стане улюбленим місцем усіх жителів.
Gorod.dp.ua на Facebook.


ориол  (25.06.21 22:40): что за нарик- бантитос в очках и пиджаке? Відповісти | З цитатою
Молодцы  (25.06.21 20:30): Ещё бы дорогу через Царичанку сделали ……. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті