Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
10:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Знижки для школярів на проїзд у громадському транспорті Дніпра діятимуть і під час канікул

Знижки для школярів на проїзд у громадському транспорті Дніпра діятимуть і під час канікул

У Дніпрі на літніх канікулах для школярів і надалі діятиме безкоштовний проїзд в електротранспорті.

Також залишається 25 % знижка від вартості тарифу на проїзд автобусними маршрутами. Про це під час брифінгу 31 травня розповів заступник директора – начальник управління транспорту департаменту транспорту та транспортної інфраструктури міської ради Олександр Лещенко.

«Згадані знижки діють лише за пред’явлення учнівського квитка. Тому звертаємо увагу батьків: якщо закінчився термін дії документа, то слід звернутися до школи, щоб його подовжити, і дитина надалі могла користуватися пільговим проїздом», – сказав Олександр Лещенко.
Представник мерії також нагадав про дотримання дітьми правил поведінки під час проїзду у громадському транспорті:
«Не відволікати водія, вихід із салону – тільки після повної зупинки, не перешкоджати зачиненню дверей, очікувати транспорт лише на відповідних зупинках, не порушувати громадський порядок, не шкодити майно усередині салону, обходити транспорт лише ззаду, спереду не вибігати!».
Gorod.dp.ua на Facebook.


Студентка  (01.06.21 08:04): О соблюдении правил поведения в общественном транспорте нужно напоминать не только детям, а чаще всего и взрослым!!! Відповісти | З цитатою
Филатов,  (31.05.21 13:44): А куда обращаться, если школа №23 даже за июнь ТРЕБУЕТ платить (типа добровольный) ежемесячный ПОбор в размере 350.00 грн.??!! Може пора Квятковскую Н.А. - директора этой школы уже сажать?! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1  (31.05.21 13:36): А зачем? Странное решение.То убыточные перевозки, то бессмысленное выбрасывание денег. Клиника Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті