Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі стабілізували стан хлопця, який отримав опіки внаслідок підпалу невідомої речовини

У Дніпрі стабілізували стан хлопця, який отримав опіки внаслідок підпалу невідомої речовини

В обласній дитячій лікарні стабілізували стан 12-річного хлопця, який отримав опіки внаслідок підпалу невідомої речовини. За словами завідувача відділення реанімації Сергія Єгорова, хлопцю провели первинну хірургічну обробку ран.

У лікарню його привезли 22 травня близько 5 вечора. Зараз він перебуває у відділенні реанімації на штучній вентиляції легень. Дитина у стабільно важкому стані, досі є загроза життю, каже медик. Тим часом поліція встановлює обставини інциденту.

"З важкими опіками полум'ям. Загальна площа ураження близько 40%. Такі пацієнти завжди дуже важкі. Наявна опікова хвороба, важка поліорганна недостатність. Окрім усього іншого у дитини також є опік дихальних шляхів. Всі опіки полум'ям – це дуже глибокі, вони ушкоджують дерму, тобто, шкіру, підшкірну жирову клітковину. Дуже часто зачіпаються м'язи полум'ям. Полум'ям завжди важкі та глибокі опіки. Уражена верхня половина тіла, це обличчя, верхні кінцівки, грудна клітина та спина", – говорить Сергій Єгоров – завідувач відділення реанімації обласної дитячої лікарні.

"За попередньою інформацією, двоє 12-річних хлопців знайшли ємкість з невідомою речовиною, вирішили дізнатися, що це за речовина та підпалили її. Внаслідок чого вогонь перекинувся на одного з хлопчиків. За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 166 ККУ, а саме злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або щодо особи, щодо якої встановлена опіка чи піклування. Слідчі з'ясовують всі обставини події, триває слідство", – говорить Аліна Стадник - речниця поліції Дніпра.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Горожанка  (25.05.21 08:52): Родителям штраф за воспитание. Відповісти | З цитатою
Чарлз Дарвин  (25.05.21 08:40): Премию ему ! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті