Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські затримали у Дніпрі злочинну групу, причетну до вимагання грошей

Поліцейські затримали у Дніпрі злочинну групу, причетну до вимагання грошей

Вимагаючи сплатити неіснуючі борги, зловмисники погрожували 40-річному чоловіку та членам його родини фізичним насильством.

До поліції м. Дніпра звернувся чоловік та повідомив, що напередодні група осіб забрала у нього 20 тис. гривень, після чого чоловіки почали погрожувати йому та далі вимагати гроші. За даним фактом слідчим відділом були внесені відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України (вимагання), в рамках якого відбулись слідчі та розшукові заходи.

Затримання вимагачів відбулось 30 березня на вул. Корецького м. Дніпро за участі поліцейських управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області, слідчого Дніпровського РУП під процесуальним керівництвом прокуратури.

Особи затриманих встановлені – всі вони жителі Дніпра віком 24-30 років. У них вилучили частину грошей, які потерпілий передав під впливом погроз.

Зараз фігурантів затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Їм загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Ночь  (31.03.21 17:51): Чер- тило должен был денег, видимо, и накатал заяву на своих кредиторов, чтобы отпетлять от выплат. Копы взяли их и хорошо подоят. Но должнику не завидую все равно. Справедливость же есть и за нее надо бороться))) Відповісти | З цитатою
Злюка  (31.03.21 16:45): Вымогатели на жигулях? Рассмешили. Лучше дайте им 10 лет. Відповісти | З цитатою
:)  (31.03.21 16:30): Так журналисты уже осудили.Вместо писать "Санкции статьи предусматривают ...", они пишут " Им грозит от трех до семи лет лишения свободы". Відповісти | З цитатою
:)  (31.03.21 15:06): "Требуя оплатить несуществующие долги",- так, а может быть всё таки существующие долги? Тут нужно разобраться, прежде, чем давать им от трёх до семи. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті