Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Жителі проспекту Поля непокояться через аварійні дерева

Жителі проспекту Поля непокояться через аварійні дерева

Мешканці будинку 129-Б скаржаться: вздовж дороги ростуть сухі тополі, які будь-якої миті можуть впасти на перехожих. Дерева позначені червоними колами, але комунальники нічого з ними не роблять. Що означає ця розмітка, та куди звертатись, якщо над вашим домом нависли аварійні рослини?

Мешканці будинку на Поля 129-Б кажуть, їхнім тополям вже не один десяток років. Дерева нависають над дорогою і ходити по ній стає небезпечно.

Скарги й звернення до голови ОСББ та міської влади мешканці писали неодноразово. Реакції на них не побачили досі. Чи знають про проблему жителів у “Міськзеленбуді” – питаємо у головного інженера.

Ті дерева, що непокоять людей, помічені червоними колами. За словами комунальників, це означає, що вони підпадають лише під обрізку гілок і як аварійні – комісією не визнані. Дерева під спилювання вони позначають червоними хрестами. А ті, що необхідно омолодити — однією прямою лінією.

Тепер кажуть, перед своїм візитом завчасно попередять мешканців, аби ті прибрали з дороги свої авто. Обрізку обіцяють виконати до кінця наступного тижня.

Якщо ви занепокоєні станом дерев біля вашого будинку, вам варто скласти колективне звернення від імені мешканців та спрямувати його до міського департаменту благоустрою. Після чого до вас приїздить комісія та обстежить всі дерева на прилеглій території. Після вирішить, що з ними робити.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ч  (01.04.21 09:46): У нас уже весь город аварийный, только и ждём, где что долбанёт или провалится. Відповісти | З цитатою
Лайфхак  (01.04.21 01:56): - ночью пометить крестом дерево, коммунальщики приедут и спилят его Відповісти | З цитатою
Никто не обеспокоен  (31.03.21 16:41): Опять распил бабла Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті