Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські Дніпра затримали чоловіка, який наніс тяжкі тілесні ушкодження знайомому

Поліцейські Дніпра затримали чоловіка, який наніс тяжкі тілесні ушкодження знайомому

На ґрунті ревнощів зловмисник завдав численні удари по голові потерпілому, після чого витягнув його у під’їзд та залишив на сходовому майданчику. Від отриманих травм чоловік помер у лікарні через декілька днів.

Злочин стався 13 березня в одному із будинків по проспекту Героїв в Соборному районі міста Дніпро. Як з’ясували поліцейські, конфлікт між чоловіками виник під час вживання спиртних напоїв, в ході якого підозрюваний побив потерпілого.

Того ж дня правоохоронці затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

23 березня від отриманих тілесний ушкоджень 38-річний потерпілий помер у лікарні. На підставі цього слідчим за погодження із окружною прокуратурою прийнято рішення про перекваліфікацію кримінального провадження на ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Триває слідство.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Протон  (24.03.21 14:08): Вот ни капли не жалко ни того, кто вперед ногами уехал ни того кто на сизо отправится. Обществу нужны трезвые люди, а не алкашня. Відповісти | З цитатою
Скептик  (24.03.21 13:32): Мда... Закономерная развязка любовной истории в подобном интерьере. Любовь, водка, труп. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (24.03.21 12:58): "Интерьер квартиры" соответствует статье на все 100 Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті