Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині правоохоронці припинили діяльність шахрайських call – центрів

На Дніпропетровщині правоохоронці припинили діяльність шахрайських call – центрів

Щоденно працівники так званих call – центрів телефонували за заздалегідь прописаним сценарієм і під різними приводами виманювали у потерпілих гроші.

Офіси шахраїв були розташований у нежилих приміщеннях без будь-якої вивіски. Працювали в закритому режимі. Для співробітників були створені комфортні умови роботи та забезпечення необхідною комп’ютерною технікою.

18 березня поліцейські Кам’янського РУП на території Кам’янського району провели санкціоновані обшуки в приміщеннях, де знаходились call-центри, працівники якого щодня ошукували громадян. Під час обшуку правоохоронці вилучили з офісів 135 одиниць комп’ютерної техніки – системні блоки, монітори, ноутбуки, також 20 одиниць мобільних телефонів та комутатори.

Всю вилучену техніку направлено на експертне дослідження. Після отримання результатів яких буде прийнято остаточне процесуальне рішення.

На даний час триває досудове розслідування, під час якого встановлюється організатор незаконного бізнесу та загальна сума завданих збитків.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Пластик  (22.03.21 11:48): Еще бы установили тех крыс , кто сливает базы данных этим мошенникам. Відповісти | З цитатою
Вася  (19.03.21 13:55): Постоянно названивают с разных номеров. Программа "Не бери трубку" не распознаёт их как мошеннические, то есть постоянно меняют номера.
При снятии трубки разговор либо сбрасывается, либо идут угрозы с требованием "добровольно" заплатить какой-то кредит. При этом не представляются, не называют банк, номер договора. Обратной связи нет.
При этом звонки идут в равной степени и на личный номер и на рабочий.
Просьба к правоохранителям: положите этому конец. Вбейте все эти номера в приложение "Дия" (или какое-нибудь другое, лишь бы официальное) и проблема будет решена. Вообще удивительно, почему это до сих пор не сделано...
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті