Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліція задокументувала чоловіка на передачі хабаря правоохоронцю

У Дніпрі поліція задокументувала чоловіка на передачі хабаря правоохоронцю

Тисячу доларів США мешканець Дніпра пообіцяв начальнику сектору дізнання одного з відділень поліції за непритягнення до відповідальності за скоєну крадіжку. Посадовець поліції відразу повідомив про спробу підкупу внутрішню безпеку НПУ.

До Дніпропетровського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ звернулася начальник сектору дізнання відділення поліції №3 Дніпровського районного управління поліції Дніпропетровщини. Капітан поліції повідомила про корупційну пропозицію, яку висловив їй 37-річний місцевий мешканець.

Чоловік, підозрюваний у вчиненні крадіжки, запропонував поліцейській тисячу доларів США «відкупних» за непритягнення до відповідальності.

Зловмисника затримали оперативники УДВБ НПУ та слідчі відділення №3 районного управління поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури Дніпра, у кабінеті прийому громадян, де він надав посадовцю поліції першу частину запропонованого хабаря - 10 тисяч гривень.

На теперішній час слідчі поліції готують йому оголошення про підозру за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. За спробу підкупу службової особи чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Наразі правопорушник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Ч  (19.03.21 15:20): Спасибо. Читал и плакалЪ. Начинаю верить в страну, правительство и честных чиновников. Аминь! Відповісти | З цитатою
Ооо  (19.03.21 12:11): Мало предложил. На тысячу наши полицаи не ведутся. Відповісти | З цитатою
шут  (19.03.21 10:40): Орлы Авакова в работе!!! Відповісти | З цитатою
сабаковpid0rасина  (19.03.21 00:59): Так мусор же и вымагал взятку, чорт авакяновский Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті