Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
19:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині судитимуть трьох учасників організованої злочинної групи, які ошукали громадян на понад 5,2 млн грн

На Дніпропетровщині судитимуть трьох учасників організованої злочинної групи, які ошукали громадян на понад 5,2 млн грн

Дніпропетровською обласною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно учасників організованої злочинної групи у складі трьох осіб за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.190 та ч.3 ст.28 ч.3 ст.358 КК України (заволодіння чужим майном шляхом обману, підроблення офіційних документів).

За даними слідства, учасники організованої злочинної групи під виглядом надання громадянам допомоги в отриманні житла на пільгових умовах за державними соціальними програмами, вводили потерпілих в оману та заволодівали їх грошовими коштами, сплаченими начебто за участь у вказаних програмах.

Для цього зловмисники використовували підроблені посвідчення, документи, бланки державних установ, які заповнювали від імені уповноважених осіб, ставили на документах відбитки печатки неіснуючої організації.

Так, у період з 2011 по 2020 рр. зловмисники ошукали громадян на загальну суму понад 5,2 млн грн. Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті