Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині піротехніки ДСНС знищили застарілі боєприпаси

На Дніпропетровщині піротехніки ДСНС знищили застарілі боєприпаси

9-го березня фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області залучались до робіт зі знищення застарілих вибухонебезпечних предметів на території Дніпропетровської області.

Сьогодні, о 08:05 у Дніпровському районі, 300 метрів на захід від села Любимівка (відкрита територія), під час прогулянки чоловік виявив застарілі артилерійські снаряди АС-76мм, у кількості 14 одиниць та АС-152мм, у кількості 1 одиниця.

Відділенням групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області виявлені боєприпаси знищено шляхом контрольованого підриву.

Шановні громадяни!
Нагадуємо про важливість дотримання правил поведінки під час виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів! У разі виявлення підозрілої знахідки необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті