Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кращі пилососи бюджетного та преміального сегментів

Кращі пилососи бюджетного та преміального сегментів
Зручного, ощадливого, самостійного, інноваційного! Кожна господиня чи господар мріють полегшити своє життя й витрачати мінімум часу й зусиль на прибирання. Знайти, де придбати новинки побутової техніки, проблем немає: вводите в інтернет обмежений запит по місту, наприклад, пилосос у Києві купити і мережа видає із десяток магазинів. Тут складність в іншому: із тисяч пропозицій обрати саме той варіант, що підійде саме вам на всі сто.

Розповімо про переваги сучасних моделей, запропонуємо найкращі автономні варіанти й розберемося, чим же так притягують нас роботи-пилососи.

Чому старий пилосос час замінити сучасною моделлю


Техніка швидко втрачає свою актуальність, тому у 2021 році замисліться про придбання нової моделі, яка може надати такі переваги під час прибирання:

  • більше ніякого пилу й сухості повітря: завдяки аквафільтру пил потрапляє до контейнера з водою, а пилосос у процесі роботи створює вологий мікроклімат у кімнаті;
  • швидкість + чистота: нові моделі мають декілька фільтрів очищення й набагато швидше пилососять завдяки вдосконаленому мотору;
  • працює без дроту або взагалі застосовує внутрішню систему для розрахунку периметра приміщення і якісного прибирання у кімнаті.

Для звичайного користувача ідеальним варіантом стане пилосос середнього цінового сегмента. Бюджетні моделі добрі для дач і нескладного прибирання. А от для ґрунтовного чищення краще обрати преміальну модель.

Професійна техніка задорога, та й споживає багато енергії. Завжди заклопотаним людям підійдуть автономні варіанти, наприклад роботи.

Скажімо, пилосос Хiaomi купити https://eldorado.ua/bagless/c1039038/producer=xiaomi/ має сенс фанатам девайсів: треба лише запрограмувати роботу “розумного” пристрою на смартфоні, і півтори-дві години можна присвятити своїм справам.

Які роботи-пилососи заслуговують на увагу у 2021 році


XIAOMI MI Mop Essential – популярна бюджетна модель для базового сухого й вологого прибирання. Технологія тонкої фільтрації HEPA, контейнер на 0,6 л. Акумулятор витримує 2 години автономної роботи, але заряджається потім понад 5 годин.

Керується смартфоном, проте, крім датчиків перешкод і перепаду висоти, інших розумних фішок нема. Це добрий варіант, щоб зрозуміти, чи підходить вам автоматичний тип прибирання.

XIAOMI RoboRock S5 Max – робот середнього цінового сегмента, що приваблює дизайном і програмою прибирання по периметру. Пристрій легко подолає поріг до 2 сантиметрів. В автономному режимі готовий прибиратися 3 години, до того ж неголосно: рівень його шуму лише 58 дБ.

Резервуар для пилу маленький, на 0,46 л. Може виконувати вологе і сухе прибирання приміщення. Чудовий для великих квартир.

iRobot Roomba S9 – робот-пилосос, який коштує дорого й виконує прибирання на відмінно. Час роботи від акумулятора – 2 години, а заряджання триватиме приблизно 180 хвилин.

Керують пристроєм через смартфон, налаштовуючи датчик перешкод і перепаду висоти. Модель сканує кімнату, складає маршрут і створює 3D-модель, щоб ідеально прибрати навіть у важкодоступних місцях.

Найкращі моделі пилососів


KARCHER VC 3 Premium – класичний пилосос від відомого німецького виробника побутових приладів з рівнем шуму до 76 дБ.

Модель недорога, та з потужним механізмом всмоктування на 220 Вт, контейнером для пилу й 3 насадками для м'яких меблів, килимів і щілин.

ROWENTA RO 6443 – просунута модель пилососа для великих будинків і квартир. Виробник встановив випускний фільтр HEPA й мішок-пилозбирач. Рівень шуму – 66 дБ.

Ідеально чистить підлогу, килими та щілини завдяки телескопічній трубі й додатковим насадкам. Переваги моделі – в індикаторі заповнення сміттям, малій вазі та невеликих габаритах.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті