Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
21:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровщина готується до 9 Травня

Голова обласної ради Микола Швець провів селекторну нараду по підготовці до святкування 60-річчя Великої Перемоги. У ході наради керівникам міст та районів області дано доручення зосередитися на індивідуальній роботі з інвалідами війни, учасниками бойових дій, ветеранами війни та праці. В першу чергу, на належному медичному обслуговуванні. Згідно Постанови Кабінету Міністрів України, сьогодні на одне ліжко-місце інвалідів війни з бюджету передбачено 16 гривень на медикаменти, 14 гривень – на харчування, 300 гривень – на обладнання палати. Ця норма виконана у Вільногірську, Тернівці, Дніпропетровському, Межівському, Нікопольському, Новомосковському, П’ятихатському і Томаківському районах. У Царичанському ж, наприклад, виділяється лише 80 копійок на медикаменти і 1 грн. 05 копійок на харчування. Недостатнє фінансування здійснюється у Криничанському, Криворізькому, Апостолівському районах, містах Павлограді та Кривому Розі.

Голова обласної ради дав доручення відповідним керівникам негайно виправити становище. Голова Ради ветеранів області С.М.Шевченко, який був запрошений на селекторну нараду, звернувся з пропозицією привести в порядок місця воїнських поховань. Голова обласної ради М.А.Швець наголосив, що заходи щодо покращення соціального та медичного обслуговування ветеранів повинні бути доповнені такими конкретними пунктами, як ремонт житла, виділення транспортних засобів, установлення телефонів. Крім того, необхідно належну увагу звернути також на умови життя та праці воїнів-інтернаціоналістів, адже в нашій області проживає 12 тисяч учасників бойових дій у Афганістані.

Микола Швець зазначив, що вся робота по підготовці та проведенню святкування 60-ої річниці Великої Перемоги буде проводитися спільно з народними депутатами України. З відповідною ініціативою виступили народні депутати України від Дніпропетровщини А.Клименко, С.Бичков, Л. Сергієнко та ін.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте