Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
21:28

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Важкі наслідки грипу

Вірусний енцефаліт чи гостре запалення головного мозку - такий діагноз поставили лікарі обласної дитячої лікарні підлітку. Зараз він знаходиться в реанімації у коматозному стані. Медики кажуть, що захворювання виникло як ускладнення після грипу.

15-тирічний В’ячеслав грип фактично переніс на ногах. Батьки відправили хлопця до школи, коли він ще не повністю одужав. Мати не звертала уваги на скарги сина. Він жалівся, що болять голова та м'язи. Коли хлопцю стало вже зовсім зле, мати повела його в районну лікарню. Відтіля хворого забрали до обласної. Зараз до організму підлітка підключений апарат штучної вентиляції. Йому вводяться препарати, які підтримують роботу серця, нирок та інших внутрішніх органів.

Сам по собі грип не страшний, небезпечні його наслідки. Найчастіше це ларингіти, пневмонії та загострення хронічних захворювань. Лікарі радять не менше тижня держати дитину в ліжку, чого б їм це не коштувало. Особливо придивлятися до хворого на 3-5 день. Після одужання не перевантажувати дитину ані фізично, ані розумово близько трьох тижнів.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Мария  (18.12.11 20:21): Скажите, пожалуйста, мальчик выжил??? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте