Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
21:27

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Новий губернатор Дніпропетровщини Сергій Касьянов призначив виконуючими обов'язки кількох своїх заступників

В перший свій робочий день новий губернатор Дніпропетровської області Сергій Касьянов зустрівся з заступниками голови обласної державної адміністрації, які працювали раніше. Згідно поданих заяв вони призупинили свої повноваження, водночас продовжують працювати на своїх посадах до відповідного рішення.

Розпорядженням Сергія Касьянова виконуючими обов’язки заступників голови облдержадміністрації призначені Володимир Адамович Мелещик, Надія Миколаївна Дєєва, Вячеслав Васильович Антонов, Олександр Олександрович Пєров і Загід Геннадійович Краснов. Подальше вирішення кадрового питання триває.

В цей же день Сергій Касьянов зустрівся з головами всіх районних державних адміністрацій. Всі вони також призупинили свої повноваження, однак залишаються виконувати обов’язки до розпорядження Президента України.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте