Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині нагородили кращих молодих вчених області

На Дніпропетровщині нагородили кращих молодих вчених області

На Дніпропетровщиині нагородили переможців обласних конкурсів для молодих вчених. Відзначили кращих науковців до 35 років. Дипломи та цінні подарунки вручали у Національному технічному університеті «Дніпровська політехніка».

На Дніпропетровщиині підбили підсумки одразу трьох щорічних обласних конкурсів. Відзначили креативних і талановитих людей. Цінні подарунки й кошти на майбутні дослідження стануть для них гарним стимулом йти вперед до нових відкриттів. Адже науковцю для результативної роботи потрібно мати новітнє обладнання та апаратуру. Фінансове заохочення юних науковців – це впевнена інвестиція в майбутнє не тільки Дніпропетровщини, а й всієї країни.

Кращими молодими вченими стали 12 науковців, яких обрали з-поміж 83 претендентів. Для переможців – дипломи та ноутбуки.

Олег Калініченко брав участь в цьому конкурсі вперше. І одразу здобув перемогу. Його розробка – спеціальне покриття зі сплаву титану. Використовувати можна як імплантати – зубів та кісток.

«Такі конкурси – визнання нашої наукової роботи. Можливість заявити про себе, презентувати навчальний заклад. Я, зокрема, представляю Український державний хіміко-технологічний університет. Ще один приємний момент – грошова мотивація. Хочеться й надалі займатися улюбленою справою», – розповів Олег Калініченко.
Обрали і 25 кращих проєктів конкурсу «Молоді вчені – Дніпропетровщині». Переможці отримали кошти на втілення своїх розробок – від 37 до 41 тис грн.

Найкращою радою молодих вчених визнали команду Дніпровського державного аграрно-економічного університету. На другому місці – Національний технічний університет «Дніпровська політехника». «Бронзу» взяв науковий осередок конструкторського бюро «Південне» ім. Янгеля. Заохочення для переможців –ноутбуки і дипломи.

Конкурси для молодих вчених Дніпропетровська ОДА проводить вже понад 10 років.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Странно  (20.12.20 09:34): А лысый пожилой мужчина - тоже молодой ученый? Відповісти | З цитатою
Юный Коминтерновец-Фашист  (19.12.20 18:48): И памятник им надо поставить. После того что сделал кремлёвский Коминтерн со своими вкладчиками, продолжать заниматься наукой - это подвиг. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті