Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
07:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині державі повернули земельні ділянки вартістю понад 285 млн грн

На Дніпропетровщині державі повернули земельні ділянки вартістю понад 285 млн грн

Господарським судом Дніпропетровської області задоволено позовні заяви прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в області щодо витребування 15 земельних ділянок загальною вартістю понад 285 млн грн, які незаконно перебувають у користуванні підприємств.

Встановлено, що у 2019 році на підставі підроблених документів державним реєстратором - приватним нотаріусом, всупереч вимогам чинного законодавства, проведено реєстрацію права оренди та суборенди 15 земельних ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею 1362 га. Таким чином державне майно незаконно перейшло у користування підприємств.

Наразі за втручання прокуратури державну реєстрацію права оренди та суборенди вказаних земельних ділянок скасовано та витребувано їх з незаконного користування третіх осіб.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ч  (18.12.20 03:18): Сделка сорвалась. Заказчик не доплатил за землю или по-ходу реализации увеличили сумму (добавились лица желающие поиметь тоже за мовчазне сприяння). Відповісти | З цитатою
Роман  (15.12.20 21:47): Этим нотариуса вообще все похрену, скажут ошибся с кем не бывает но свое решение отменить не можем тогда то действовали законно Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Днепр_2  (15.12.20 16:59): Нотариуса посадят?
Или опять отпустят на свободу.
Відповісти | З цитатою
Так  (15.12.20 14:54): А, что уже цена гектара известна? Со статьи я понял, что гектар стоит почти 210 тысяч гривен. Не пойму, кто и как считал? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті