Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі громаді повернули земельну ділянку вартістю понад 3 мільйони гривень

У Дніпрі громаді повернули земельну ділянку вартістю понад 3 мільйони гривень

Прокуратура звернулася до суду у зв'язку із встановленням факту вибуття із власності територіальної громади міста земельної ділянки на підставі підроблених документів.

За апеляційною скаргою Дніпропетровської обласної прокуратури Дніпровським апеляційним судом скасовано рішення Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська, задоволено позовні вимоги Дніпропетровської місцевої прокуратури №2 та визнано недійсними договір купівлі-продажу і акт про проведення прилюдних торгів, витребувано у власність держави в особі Дніпровської міської ради земельну ділянку, яка знаходиться на території Соборного району міста, площею 0,0781 га вартістю понад 3 млн грн.

Прокуратура звернулася до суду у зв'язку із встановленням факту вибуття із власності територіальної громади міста земельної ділянки на підставі підроблених документів. Однак, Жовтневим районним судом міста Дніпропетровська в задоволенні позовних вимог було відмовлено.

Наразі постановою Дніпровського апеляційного суду право власності міської ради на земельну ділянку відновлено, рішення суду набрало законної сили.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (10.11.20 15:04): В стране из 10 млн.га. пахотных земель разворовано уже 5 млн. га.
Потому и выступают против права продажи земли собственником.
Ибо эти 5 млн.га придется возвращать как незаконно используемые.
Відповісти | З цитатою
W  (10.11.20 13:21): 0,0781 Га - это 781 кв. м или квадрат 28х28 метров. Неужели это такая уж победа для Днепропетровска? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті