Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині прокуратура повернула державі 121 га землі вартістю 60 млн гривень

На Дніпропетровщині прокуратура повернула державі 121 га землі вартістю 60 млн гривень

У 2019 на підставі підроблених документів нотаріус перереєстрував право користування на 121 га землі.

Господарським судом Дніпропетровської області задоволено позовні заяви Новомосковської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області до державного реєстратора - приватного нотаріуса та суб’єкта господарювання про скасування записів та повернення державі земельних ділянок загальною площею 121 га, вартістю 60 мільйонів гривень.

Прокуратурою встановлено, що у 2019 році всупереч вимогам діючого законодавства, на підставі підроблених документів, державним реєстратором – приватним нотаріусом за підприємством зареєстровано право користування земельними ділянками сільськогосподарського призначення на підставі укладених договорів оренди та у подальшому суборенди ділянок.

Наразі за втручання прокуратури державну реєстрацію права оренди та суборенди ділянок скасовано, землі витребувано державі із незаконного користування товариства.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті