Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
10:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Арсеній Яценюк на КБФ: Відповідь, як досягти триваючого миру, - розширення кордонів ЄС і НАТО

Арсеній Яценюк на КБФ: Відповідь, як досягти триваючого миру,  - розширення кордонів ЄС і НАТО

“Відповідь на те, яким чином досягнути триваючого миру і стабільності в Європі, сьогодні тільки є одна - розширення кордонів Європейського Союзу і розширення кордонів НАТО. Це повинна бути ключова ідея об'єднаної місії ЄС і США по досягненню триваючого миру і стабільності в усій Європі і в Україні”, - підкреслив голова КБФ, прем'єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк, відкриваючи Спеціальний Київський Безпековий Форум 23 жовтня.

Арсеній Яценюк наголосив, що російська військова агресія проти України не зупинена: “Україна бореться за свою свободу. Україна бореться за мир”.

“Україні потрібен триваючий мир. Мир на українських умовах. Мир не через капітуляцію та поневолення. Не через примирення на російських умовах. Мир виключно через те, щоби Україна повернула свої історичні, законні і легітимні території: Донецьк, Луганськ і Крим. Через те, щоб Україна отримала справжні, а не уявні гарантії безпеки, як було за Будапештським меморандумом. Мир через те, щоб Україна була єдиною, об'єднаною, сильною нацією”, - наголосив Арсеній Яценюк.

Голова КБФ наголосив, що мета нинішнього Форуму – це також звернення до європейських і американських партнерів.

“Вважаю, що настав час, щоби Європейський Союз і Сполучені Штати Америки прийняли рішення про створення групи високого рівня, яка би мала на меті завершення історичного об'єднання Європи. Це не щось на кшталт Об'єднаних націй. Це об'єднана місія Америки та Європи для досягнення і завершення уніфікації Європи”, - підкреслив він.

Арсеній Яценюк висловив сподівання, що така група з'явиться, в тому числі й після американських виборів.

“Зараз на порядку денному повинно стояти завершення історичного об'єднання Європи і запровадження всеохоплюючого і триваючого миру в усій Східній Європі. Зупинка російської агресії і розширення кордонів вільного світу”, - наголосив лідер КБФ.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте