Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
23:01

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 24 июня

Криминальная сводка на 24 июня
1. 21 червня п. р. о 10.35 в гаражі одного з гаражних кооперативів м. Жовті Води з від-критою черепно-мозковою травмою був виявлений труп чоловіка, прикиданий шинами та будівельними матеріалами. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 40-річний раніше засуджений власник гаража. При проведенні комплексу оперативно-розшукових заходів співробітниками міліції за скоєння злочину затриманий 43-річний чоловік без визначено місця мешкання. Як було встановлено, 15 червня об 11.30 у вищевказаному гаражі чоловіки розпивали спиртні напої. Раптом між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник молотком та металевою монтировкою завдав постраждалому смертельні тілесні ушкодження, після чого заволодів двома мобільними телефонами вбитого. Викрадені речі у зловмисника вилучені. Наразі за даним фактом слідчим відділом Жовтоводського міського відділу міліції порушена кримінальна справа з ст. 115 ч. 1 КК України («Навмисне вбивство»).

2. 23 червня п. р. до співробітників Тернівського райвідділу міліції м. Кривий Ріг звернувся 36-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 23 червня близько 19.30 в один із місцевих магазинів ввійшов невідомий чоловік та з прилавку ривком заволодів витогром у сумі 1700 грн. За скоєння злочину співробітниками Тернівського райвідділу міліції затриманий 22-річний громадянин. Наразі за даним фактом співробітниками міліції проводиться перевірка.

3. 23 червня п. р. співробітниками сектору боротьби з економічною злочинністю Інгулецького райвідділу міліції м. Кривий Ріг зібраний матеріал відносно 23-річного громадянина. Затриманий в період серпня – вересня 2008 року на основі завідомо неправдивих документів незаконно заволодів акціями одного з ВАТ. Сума збитку склала 1 907 808 грн. Наразі за даним фактом слідчим відділом Інгулецького райвідділу міліції порушена кримінальна спра-ва за ст. 190 («Шахрайство») КК України. Зловмисник затриманий.

4. 23 червня п. р в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків м. Кривого Рогу співробітниками карного розшуку Центрально-міського райвідділу міліції у раніше засудженого 37-річного господаря був вилучений 5-ти зарядний пістолет калібру 5,6 мм. Наразі за даним фактом слідчим відділом Центрально-міського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України («Незаконне пово-дження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами»).

5. 23 червня п. р. співробітниками відділу боротьби з економічною злочинністю Дніпродзержинського міського управління зібраний матеріал відносно 49-річної раніше засудженої жінки. Зловмисниця шахрайським шляхом, зловживаючи довірою, заволоділа виробничою базою одного з місцевих приватних підприємств. Сума збитку склала 12 988 399 грн. Наразі за даним фактом слідчим відділом Дніпродзержинського міського управління порушена кримінальна справа за ст. 190 ч. 4 КК України («Шахрайство»). Зловмисниця заарештована.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Николай  (26.06.09 01:34): По пункту 5 - полная туфта. Это все рэйдерский захват. Сыкун +чины у власти решили , что они могут править миром и расспоряжаться судьбами людей. Походу Сыкун промышляет этим далеко не в первый раз . Но за все и всех в этой жизни прийдется заплатить, и кстати ЧИНЫ оглянитесь кто Вами правит!!!
P.S. Вообще-то не СЫКУН
Ответить | С цитатой
Адвокат  (24.06.09 21:58): По пункту 5 - это вообще можно ох и не встать. Знаю лично об этой ситуации - тупо бывший собственник базы по кликухе Сыкун в 2008 году "вспомнил", что ему якобы недоплатили в 2006 году 12 млн грн.
Ну не смешно, епт. И еще такое на сайте выкладывают.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте