Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 01 июня 2024
20:45

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Заключены первые допсоглашения об аренде земли на условиях повышения арендной платы

Заключены первые допсоглашения об аренде земли на условиях повышения арендной платы
gorodkirov.ru
Дніпродзержинський міський голова Ярослав Корчевський на брифінгу у виконкомі міської ради оприлюднив інформацію щодо отримання перших додаткових угод про оренду землі на умовах підвищення орендної плати.

На підпис до міського голови за період після прийняття відповідного рішення виконкому («Про організацію роботи щодо збільшення надходжень до міського бюджету від орендної плати за землю» від 1 червня 2009 року) надійшло близько 500 таких додаткових угод.

За інформацією Ярослава Корчевського, до 20 червня проекти додаткових угод повинні бути доправлені всім орендарям по місту для отримання згоди на нові умови оренди, що передбачають сплату орендної плати за землю у розмірі трикратного земельного податку (законодавча норма, встановлення якої у місті не було затверджено на трьох сесіях міської ради).

Для контролю за укладанням таких угод та сплати орендної плати у визначених розмірах за кожним орендарем буде закріплено посадову особу виконавчих органів влади міста.

У 2008 році в Дніпродзержинську не відбулося збільшення орендної плати за землю до трикратного розміру земельного податку, як це передбачено законодавством України (змінами до Закону «Про оренду землі»). У 2009 році плата за землю займає 30,5% у загальному обсязі власних доходів міського бюджету і визначена у сумі понад 80 млн грн.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте