Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
11:48

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Вілкул, Кернес, Буряк та інші сильні лідери створюють місцеві партії для захисту жителів від неефективної центральної влади, – експерт

Вілкул, Кернес, Буряк та інші сильні лідери створюють місцеві партії для захисту жителів від неефективної центральної влади, – експерт

Блок Вілкула на Дніпропетровщині, Блок Кернеса в Харкові, партії Бойченка в Маріуполі, Буряка - в Запоріжжі та інші місцеві партії стануть основою сильної місцевої влади, яка захистить людей від неефективної центральної влади, – переконаний політичний та економічний експерт Валерій Клочок.

Про це він повідомив Цензор.

Валерій Клочок сказав: «Тиск центру на регіони та продовження політики Порошенка, неефективність центральної влади через зовнішній тиск і тиск МВФ – усі ці фактори викликають серйозне невдоволення серед широких верств українців. На місцях виникають запити на сильні місцеві партії, де мають бути не просто «нові обличчя», а люди з успішним досвідом управління регіонального й загальнонаціонального рівня».

Експерт назвав низку прикладів: «На Закарпатті, де Віктор Балога (екс-міністр з надзвичайних ситуацій та колишній очільник Адміністрації Президента) створив однойменний Блок та зібрав під свої стяги досвідчених керівників, представників бізнесу та громадських організацій. Аналогічний блок створили і в Маріуполі – Блок Бойченка (мера міста), в Запоріжжі - «Партія Володимира Буряка «Єднання», в Харкові – «Блок Кернеса – «Успішний Харків». Тепер у Дніпропетровській області створено Блок Вілкула «Українська перспектива».

Нагадаємо, Олександра Вілкула визнано одним із найуспішніших губернаторів.

«Численні людські зв'язки та управлінський досвід, власний авторитет – це визначальні фактори, що дали Вілкулу змогу швидко зібрати команду фахівців – від керівників підприємств до керівників області, міст, районів, учителів, аграріїв, лікарів, юристів та економістів. Й претендувати на всю область», – зазначив Валерій Клочок.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте