Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
23:37

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» обыграл бронзовых призеров чемпионата

СК «Днепр-1» обыграл бронзовых призеров чемпионата

В первом матче предсезонной подготовки к чемпионату Украины-2020/21 наши земляки в Запорожье обыграли луганскую «Зарю» 3:2.

Игра проходила не на стадионе «Металлург» (где проводит матчи чемпионата «Заря»), а на заброшенном стадионе «ЗАЗ», где на трибунах – обильная поросль кустарника и молодых деревьев. Матч дал возможность тренерам проверить практически всех новичков команд. В нем днепряне одержали волевую победу, проигрывая по ходу игры…

Вот что сообщает о ходе поединка официальный сайт СК «Днепр-1»:

«Дніпро-1»: Юрчук (Бабічин, 59), Адамюк, Логінов, Сафронов, Дубінчак, Тейлор (Ярмолюк, 67), Вакулко (Кравченко, 59), Когут (Чичиков, 67) Цуріков (Назаренко, 59), Хобленко (Батагов, 59), Довбик (Кіреєв, 89).

Голи: Кочергін (5), Довбик (41), Юрченко (57, з пенальті), Батагов (75), Ярмолюк (79).

Підготовку до нового сезону спортклубівці продовжили спарингом проти бронзового призера минулої першості луганської «Зорі». В стартовому складі дніпрян вийшли обидва новачки – орендований у «Динамо» Дубінчак зайняв позицію лівого латераля, при цьому Цурікова було переведено на цьому фланзі в атаку, а Довбик вийшов на вістря (Хобленко грав праворуч). Крім того Сафронов, який повернувся у команду після естонського відрядження, вийшов у центрі захисту разом з Логіновим та Адамюком.

«Зоря» розпочала гру активніше, і вже на 5-й хвилині луганчани відкрили рахунок – Кочергін завдав потужного удару з лінії штрафного майданчику, і м’яч, зачепивши ногу захисника, влетів під поперечину.

Тільки на 16-й хвилині дніпряни зуміли заробити перший кутовий, а на 19-й Вакулко завдав першого удару, але йому бракувало влучності. Проте в цілому к середині тайму гостям вдалося перевести гру до воріт суперника. У підсумку спортклубівці таки зуміли відновити рівновагу ще у першому таймі – після прострілу Цурікова, Довбик з другої спроби так зумів пробити Шевченка -1:1. Той же Довбик міг вивести дніпрян і вперед вже на останній хвилині першого тайму, але тепер переграти голкіпера «Зорі» з вигідної позиції йому не вдалося.

Другий тайм, як і перший, більш активно розпочала «Зоря», при цьому господарі знову змусили Юрчука діставати м’яч з сітки власних воріт, але тепер арбітри гол не зарахували через офсайд.

А далі пішов відкритий футбол. На 55-й хвилині на газоні у чужому штрафному майданчику опинився Хобленко, але рефері порушення правил там не помітив, а от у атаці-відповіді арбітр призначив пенальті після падіння Луньова, і хоча Юрчук вгадав напрямок польоту м’яча, дотягнутися до сфери після удару Юрченка голкіперу не вдалося.

Після пропущеного голу дніпряни змінили одразу чотирьох виконавців, і буквально перший же стандарт ледве не приніс спортклубівцям успіх, проте Адамюк трохи не дотягнувся до подачі Кравченка з кута поля. Спортклубівці продовжили володіти територіальною перевагою, і за чверть години до фінального свистка ця перевага втілилася у гол Батагова, який головою замкнув навіс Кравченка зі штрафного – 2:2.

На цьому дніпряни не заспокоїлися і після чергової атаки спортклбуівців Шевченко зумів трохи зупинити політ м’яча після удару Назаренка, але першим його добити в сітку встиг 16-річний Ярмолюк – 3:2. У наступному моменті Ярмолюк міг стати автором і результативної передачі, але Дубінчак пробив над поперечиною метрів з десяти.

У підсумку дніпряни здобули вольову перемогу у спарингу з бронзовим призером минулого чемпіонату УПЛ.

После завершения игры главный тренер СК «Днепр-1» Дмитрий Михайленко поделился с пресс-службой спортклуба впечатлениями об игре:

— Гарна гра вийшла проти дуже гарного суперника. Вважаю, сьогодні була якісна гра з великою кількістю моментів. 3:2 – багато забитих м’ячів. Тож, спаринг вдався. Мені дуже сподобалося і налаштування гравців, і комбінації, і темп. Все було на рівні.

— Якось у минулому сезоні ви сказали, що не будете більше грати у три центральні захисники. Сьогодні був експеримент?

— Треба враховувати контекст. Ми казали за минулий сезон. Треба враховувати й кадровий ресурс. У нашому складі приїхали 10-12 досвідчених гравців, багато молоді. Маємо всім знайти місце. Готувалися до «Зорі» за цим модулем, а далі подивимось.

— Наскільки задоволені новачками за першими враженнями?

— Новачками задоволені. Артем Довбик забив, Влад Дубінчак також виглядав відмінно. Він надасть нам потужності. А Сафронов взагалі сьогодні потрапив до своєї стихії, де потрібно багато боротися. Тому все нормально.

— У другому таймі забили два молодих футболісти. Особливо сподобався Ярмолюк, який класно відкривався…

— Так, нам теж подобається. Мені здається, психологічно дуже важливим є забити для того ж Єгора Ярмолюка у 16 років гарній команді. Батагов багато забивав головою у юнацьких турнірах, і зараз, зігравши близько 20 матчів, забив вперше головою. Сподіваємось, що все це буде перенесено на офіційні ігри.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Petro.  (12.08.20 14:59): Смотрел игру,понравилось,команда на правильном пути,успехов тебе Днепр. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте